Trustpilot
Akciós
(5) értékelés

MIG MAG hegesztőgép 160 A - Duty Cycle 100 % - 230 V - szinergia

112 990,00 Ft 133 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10021415

|

Modell: S-MIG160DS

Legalacsonyabb ár garancia
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan május 13., hétfő
5% Kedvezmény legalább 3 azonos termék vásárlása esetén, és 10% Kedvezmény legalább 5 termék vásárlása esetén!
Fix ár
Termékenként
Kedvezmény
112 990,00 Ft
112 990,00 Ft
0%
322 021,50 Ft
107 340,50 Ft
5%
508 455,00 Ft
101 691,00 Ft
10%
Főbb jellemzők
  • nagy teljesítményű – MIG/MAG hegesztés maximum 160 A-val, és Duty Cycle 100 %
  • kompakt – integrált rekesz 200 mm átmérőjű orsókhoz és a huzaladagoláshoz 2-15 m/min sebességgel
  • modern – IGBT inverter és precíz hegesztési eredmények szinergia funkcióval MIG/MAG-hoz
  • rugalmas – MIG MAG, TIG Liftarc, MMA és FLUX hegesztési módok
  • sokoldalú – további funkciók, mint például Hot Start, Anti-Stick és Arc Force az elektródahegesztéshez
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

5 értékelés alapján

Rendezés :

előző hónap Közzétéve Expondo France

Hegesztőgép

Áttekinthető oldal egyszerű választás gyors szállítás

Eredeti értékelés megjelenítése

2 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Italy

Migmag 160a

Kiváló termék, várakozáson felüli teljesítmény, az impedancia beállításának lehetősége sokat segít a vékony lemezek hegesztésében.

Eredeti értékelés megjelenítése

9 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Finland

Mig hegesztőgép

Nagyon jó minőségű termék. Ajánlom!

Eredeti értékelés megjelenítése

7 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Norway

Nagyon jó készülék

Ez egy nagyon jó készülék és nagy teljesítményű, egyben sok beállítással, egyenletesen és stabilan hegeszt 0,9 milliméter vastag lemezig nem probléma, az élményt csak az rontja, hogy nincs jó használati útmutató a használathoz és a paraméterek beállítása a készüléken szó sincs arról, hogy pl gázmentes hegesztésnél o,9 mm-es huzallal a különböző beállításokat mit kell beállítani, akkor azt írja ki, hogy nem kell semmit állítani, csak manuálisra kell állítani mig gázmentes és vezeték átm., szóval sok hiányzik a használat terén, és én, aki sokat tudok rólam stb. nem csak beállítani ezeket a paramétereket, majd hegeszteni, mert amikor kézi mig gázmentes és 0,9 mm-es huzallal kezdtem, akkor próbáltam hegeszteni, de a huzal nem hagyta abba a hegesztést 5 másodpercig a kapcsoló elengedése után, és annyira bosszantó volt, hogy át kell keresni mind a 16 különböző beállítást a hegesztési hiba kiküszöbölése érdekében, továbbá nekem is voltak gondjaim, amikor újra megpróbáltam a kézi mig-t beállítani gáz nélkül, mert miután megpróbáltam beállítani ezt a típusú mig hegesztést, akkor most, amikor abbahagytam a huzal hegesztését a fúvóka belsejében leállt és belül égett, szóval megint csak találgatás volt, hogy hol kell beállítani, szóval tulajdonképpen sok mindent kellett beállítani a kézi gázmentes hegesztéshez, és a manuális kimenet nekem azt mondja, hogy van ebben az üzemmódban nincs beállítás, csak manuálisra és gázmentesre kell állítani és huzalvastagságra akkor már csak hegesztés volt, de nem egyezik így mindenesetre a használati útmutató nagyon szegényes, és tele van sok, nem betonasztal a különböző beállításokban, így túl sok időt tölt a tökéletes hegesztési varrat keresésével, és le kell ülnie egy közös használati útmutató elkészítéséhez, mert különben gyorsan elveszíti az ügyfeleket, hogy megfelelő szolgáltatást tudjon nyújtani képesnek kell lennie arra, hogy megfelelő kézikönyvet készítsen minden eszközhöz és minden különböző hegesztési típushoz és értékhez minden szinten, nem lehet nehéz megmutatni minden vásárlónak, hogy minden típusú hegesztéshez vannak beállítások, és a számoknak a különbözőeknél kell megjelenniük, remélem találnak jobb megoldást

Eredeti értékelés megjelenítése

9 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Jó termék.

Nagyon jó hegesztő, elfogadható áron. Hátránya, hogy a kézikönyvben nincs részletes információ a Synergy-ről, és viszonylag kevés részletes információ található az interneten. Nincs videó stb. A készülék kezelőfelülete azonban nagyon egyszerű, így néhány próbálkozás után tudod, mit és hogyan kell csinálni. A készülék félautomata, és minden alapvető csatlakozást nagyon jól kezel. Két görgő simán vezeti a huzalt. kisebb orsókhoz teljesen elegendő. Egész jó nyomóerővel bírnak, mert még ha a kábel elhajlik stb. A gördülékeny vezetéssel nem találkoztam semmi problémával. A ház szilárd és jól néz ki. Expressz szállítás, a terméket másnap szállítjuk, jól védett. A 160A nagyon reálisnak tűnik, korábban volt egy másik hegesztőgépem aukción vásárolt magasabb A-val, de ez sokkal hatékonyabb. Szóval lefogadom, hogy ezek valós adatok. Összefoglalva, nagyon elégedett vagyok, ajánlom.

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket