Trustpilot
Akciós
(4) értékelés

Barista mérleg - 3 kg / 0,1 g - 15 x 15 cm - LCD

12 190,00 Ft 14 290,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10030913

|

Modell: SBS-CS-3000

Legalacsonyabb ár garancia
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan május 13., hétfő
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
12 190,00 Ft
3+
5%
11 580,50 Ft
5+
10%
10 971,00 Ft
Főbb jellemzők
  • optimálisan leolvasható – LCD kijelző világítással
  • pontos – precíz mérés max. 3 kg-ig, 0,1 g g pontossággal
  • praktikus – könnyen kiválasztható mértékegységek: g, oz, ml és számos funkció
  • stabil – tartós műanyagból (PP) és szilikon alátéttel
  • praktikus – kompakt konstrukció, stílusos design, és érintésvezérlésű kezelőpanellel
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

GARANCIA

Értékelések és vélemények


4.0

4 értékelés alapján

Rendezés :

előző év Közzétéve Expondo Netherlands

Nem csak pontos, de gyors is!

Már elolvastad a leírást és tapasztalatom szerint minden korrekt. Nagyon szép kiegészítő funkció, hogy ez a mérleg viszonylag gyorsan mutatja a lemért súlyt. Ez nagyon kellemes kávéfőzés közben, hogy uralni tudjam az időzítésemet. Ebből a célból vettem egy mérleget, amely több mint kétszer olyan drágább volt, és több mint 1,5 másodperces késleltetéssel bír. Eitra: Az időzítő szüneteltethető, majd újraindítható. Nyomja meg hosszan a start gombot az időzítő visszaállításához. A mérleg jól védett, saját dobozában érkezik. Elégedett vagyok ezzel a vásárlással!

Válasz tőle

Köszönöm a pozitív és biztató szavakat. Várjuk, hogy a jövőben is segíthessünk a Get It Done munkájában. Szép napot kívánunk!
Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo Netherlands

Gyors és következetes

Ez egy nagyon alkalmas mérleg a felöntéses kávé kísérletekhez, mert a súly viszonylag gyorsan megjelenik! Előtte kipróbáltam egy másik kávémérleget (a B*l.com-ról vásároltam), aminek mindenféle funkciója volt, mint pl. dupla kijelzősor és a főzési arány kijelzése stb. De a készülék bosszantóan lassú volt: több mint 1,5 másodperc. Ráadásul ez a skála a valóságban szebb, mint magán a fotón, és a fehér számok szépen kiemelkednek a fekete „háttéren”. Ez a mérleg nem ad zajt. Így nincs hangjelzés a gombok megnyomásakor. Maguk a billentyűk érintésérzékenyek (hasonlóan az érintőképernyőhöz), ezért figyelni kell, mit csinálunk. De ezt már kávé, étel stb. készítése közben is megteszi. Hasznos, hogy a mérleg újrakalibrálható, és ez le van írva az egyébként egyértelmű kézikönyvben. Ha ismételten ugyanazt a súlyt helyezi a mérlegre, nem fog észrevenni jelentős különbségeket. Néha 0,1 gramm. Ez elég megbízható számomra. Örülök, hogy megtaláltam ezt a mérleget az Expondóban. Ajánlott!

Válasz tőle

Még egyszer köszönöm a pozitív és biztató szavakat. Várjuk, hogy a jövőben is segíthessünk a Get It Done munkájában. Szép napot kívánunk!
Eredeti értékelés megjelenítése

14 nappal ezelőtt Közzétéve Expondo Denmark

A mérleg egyből robusztusnak tűnik, és úgy is néz ki, mintha egy kis kávét is elbírna, ráadásul precízen és gyorsan működik, de sajnos túl nagy a kávégépemhez, ezért ne felejtsd el ellenőrizni a 15 x 15-ös méreteket, és akkor ott vannak a kapcsolatokat. Talán előbb-utóbb jobban megismerem őket, de jelenleg a stopper túl sokszor meghibásodik, így csak többszöri próbálkozás után indul el.

Eredeti értékelés megjelenítése

14 nappal ezelőtt Közzétéve Expondo Denmark

Nincs megjegyzés.

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket