Álló polcok

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 16 az 16 termék

A szűrésre nincs találat!

A jól átgondolt tárolórendszer minden vállalkozásban, a vendéglátóipar bármelyik területén a mindenható. A felszerelés rendezett elhelyezése megkönnyíti a napi munkát, megelőzi a hosszas keresgélést, és jobban is néz ki. Az expondo szabadon álló polcok stabil szerkezetűek és kiváló minőségűek. Tömör rozsdamentes acélból készült, 600 kg teljes teherbírású, így a nehéz berendezések nehéz terhei sem jelentenek gondot. Ahol a kereskedelemben kapható alumíniumból készült polcok elbuknának, ott az expondo fali polcai megállják a helyüket!

Álló polc a vendéglátóipar számára

Legyen szó könnyebb felszerelésekről, például rizsfőzőkről vagy leves melegentartókról - természetesen mindig szeretné, ha professzionális felszerelései jól tárolva és rendszerezve lennének. Az expondo padlóra állítható polcai rengeteg praktikus tárhelyet és tárolási lehetőséget kínálnak Önnek. Bútoraink időtálló, rozsdamentes acélból készült tervezése vizuálisan illeszkedik minden üzlethez. Robusztus felépítésüknek köszönhetően 600 kg összsúlyt is kibírnak. Az expondo szabadon álló polcai helytakarékosak és nagyon áttekinthetőek. A négy, egyenként 150 kg teherbírású polcon mindig gyorsan megtalálja a szükséges felszerelést, és tudja, hogy az mindig biztonságban van. A kiváló minőségű rozsdamentes acél használata higiénikus körülményeket és a környezet könnyű és alapos tisztítását biztosítja. Egy olyan alap, amelyet egyetlen vállalkozás sem szeretne nélkülözni. Természetesen a terméket a szükséges szerszámokkal együtt kapja meg, hogy könnyen és a lehető leggyorsabban összeszerelhesse. Az összes szükséges csavart, sarokcsatlakozót, valamint imbuszkulcsot és használati utasítást tartalmazza a szállítási terjedelem, így semmi sem áll a szabadon álló polc gyors üzembe helyezésének útjában. További előny: a szabadon álló polc állítható magasságú lábai lehetővé teszik a padló egyenetlenségeinek pontos kiegyenlítését is.

Design, minőség és funkcionalitás

De természetesen ez még nem minden: sokoldalú fali polcválasztékunk praktikus kiegészítője és tökéletes vizuális kiegészítője a függő polcainknak. A különböző méretű, különböző számú polccal rendelkező szekrények még több további tárhelyet kínálnak. Természetesen különösen nagy sikert arattak a vendéglátóiparban: fűszertartóink sok, egyedi tárolóedénnyel. Még több tárhelyet szeretne? Akkor válassza egyenesen a rozsdamentes acélszekrényeink egyikét, amelyek nagy befogadóképességgel és zárható tolóajtókkal rendelkeznek. Így a tejhabosítótól a gofri sütőig minden biztonságosan tárolható. Minden rozsdamentes acélbútorunk a Royal Cateringtől származik. Erős saját márkánkat a legmagasabb minőségű anyagok feldolgozása és a mindig elegáns design jellemzi. A rozsdamentes acél minden konyhában a higiénikus munka alapja, és így minden vendéglátós számára az alapot jelenti. Online áruházunkból közvetlenül megrendelheti, amire még szüksége van ahhoz, hogy vállalkozását professzionális bútorokkal és konyhai berendezésekkel egészítse ki vagy bővítse. Hagyja, hogy az expondo meggyőzze Önt, és megkönnyítse mindennapi munkáját erős márkáink kiváló minőségű és rendkívül funkcionális termékeivel.