Tétel: EX10310004

|

Modell: RO-101S MORION BIG SERVICE

Aquaphor fordított ozmózisú vízszűrő - csereszűrő készlet K2 + K5 + K7M

27 790,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • higiénikus – kiszűri a vízből az olyan szennyeződéseket, mint a klór és nehézfémek
  • friss – ásványi anyagokkal dúsított víz a jobb íz érdekében
  • egyszerű – a szűrők cseréje csak egy gombnyomással és egy rövid tekeréssel
  • biztonságos - csere a házban megakadályozza a szennyeződésekkel való érintkezést
  • alkalmas - az RO-101S fordított ozmózisú rendszerhez

TERMÉK LEÍRÁSA

Aquaphor fordított ozmózisú vízszűrő a tiszta víz érdekében optimális mineralizáció mellett

Az Aquaphor RO-101S MORION BIG SERVICE fordított ozmózisú vízszűrő biztosítja a tiszta vizet, mely 99,99 %-ban szennyeződésmentes. A jobb íz miatt tökéletes ívóvíz vagy ételek és italok elkészítéséhez. A készlet három szűrőből áll és a RO-101S MORION fordított ozmózisú rendszerhez készült.

Szűrő vízlágyítórendszerekhez a kis extra egészségvédelem érdekében

A K5-szűrő egy üledékes szűrő, mely polipropilénből készült. Rajta keresztül a víz mechanikus módon kerül előszűrésre és megszabadítja a vizet az 5 μm nagyságú részecskéktől – mint a homoktól és a rozsdától. Védi a rá következő szűrőszinteket és meghosszabbítja a fordított ozmózisú rendszer élettaralmát. A K2 aktív szén blokk szűrő szénszál blokk technológiával készült. A kókuszdió héjaiból származó finom részecskékből készült aktív szén, ioncserélő-aqua-szálakkal és aktív ionos ezüsttel kombinálva megbízhatóan eltávolítja a nehézfémeket, klórt, szerves anyagokat és a részecskéket a vízből, melyek mérete legfeljebb 3 μm. A feldolgozás utolsó szintjeként egy Aquaphor K7M szűrő garantálja az ásványi anyagokkal való dúsítást és a szűrt víz jó ízét.

A szűrők cseréje nagyon egyszerű. Egy gombnyomással és egy rövid csavarással a szűrők eltávolíthatók vagy megint behelyezhetők. A szűrők közvetlenül a házban kerülnek kicserélésre. Ez megakadályozza a szennyező anyagokkal való érintkezést. A szűrők rendszeres cseréje garantálja a szűrőrendszer hosszú élettartamát és az állandó magas vízminőséget. A cserét négy-hat havonta ajánljuk.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények