Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
  • Kapazität: 20 Liter
  • Maße: 27 x 61 cm
  • Leistung: 2.000 Watt

Raktáron. Szállítási idő kb 4-6 munkanap

Gesamtansicht von Bartscher Edelstahl MultiTherm - 20 Liter

Bartscher Edelstahl MultiTherm - 20 Liter

(1)
eredeti ár: 68306,00 Ft 52808,00 Ft

Az éttermének szüksége van egy elektromos olajsütőre, hogy a sült krumplit tökéletesen átsüsse? Akkor a legjobb helyen jár! Kedvező árú Bartscher márkájú vendéglátóipari felszereléseket talál nálunk. Ezek a nagy teljesítményű gépek meggyőzőek minden téren, és hála az intuitív és egyszerű működtetésnek akár otthoni, privát felhasználásra is tökéletesen alkalmasak. Köszönhetően a legmodernebb technológiák használatának, a Bartscher termékek mind csúcs kategóriásak, és mindezt egy kedvező ár mellé. Válasszon egy rozsdamentes acél Bartscher terméket az expondo boltunkból.

Bartscher, a professzionális vendéglátóipari használatra.A Bartscher termékek választásával mindig biztosra megy. Egyszerű és vonzó design jellemzi a széles skálájú termék palettát, többek közt a Hot Dog készítőt, és a forró víz adagolót. Az előbbi rozsdamentes acél burkolattal és egy üveg hengerrel rendelkezik, és mint számos Bartscher termék, egy teljesen automatikus hőmérséklet-szabályzással, illetve egy termosztáttal ami 100°C-ig működik, hogy a készített ételek garantáltan mindig jól sikerüljenek.

A termék másik nagy előnye a rozsdamentes acél burkolat, amit egyszerűen és gyorsan lehet tisztítani. Ehhez elegendőek a kereskedelmi forgalomban kapható hagyományos tisztítószerek, hogy még a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítása, valamint az utolsó használat maradványait. Látni fogja, hogy a készülék úgy ragyog mint újkorában, és így hosszú éveken keresztül társa lesz.

Az üveg virslitartó tartóssága is kiemelkedő. Erről egy speciális edzési eljárás tehet amivel az üveget kezelték. Természetesen ennek is könnyű a tisztán tartása, és így megfelel minden higiéniás elvárásnak a vendéglátásban.

Fedezze fel az újdonságokat az expondo boltunkban, és vessen egy pillantást a meggyőző árú B kategóriás termékeinkre is, ahol olyan kedvezményeket találhat, amikre talán nem is számított! Győződjön meg róla!

Bartscher termékek a konyhájának, az expondo-tólIsmeri már az expondo blogunkat? Ott mindig izgalmas és aktuális témákat talál a vendéglátásról, iparról, illetve egyéb termékeinkkel kapcsolatban. Megéri egy pillantást vetni, már csak az új recept ötletekért és a praktikus tippekért amik megkönnyítik a munkáját.

A Bartscher termékek a gasztronómiában a magas minőségükről híresek, akár hűtő, sütő, vagy mosogató készülékeikről van szó. Évszaktól függetlenül nagy örömét lelheti a palacsinta sütő készülékekben, vagy a sütőlapokban, amik kerti grillezésekhez is kiválóan alkalmasak.
A Bartscher termékek, mint minden más, a kínálatunkban található termék, kiemelkedőek a saját iparterületén, mind árban mind technikai paraméterekben. Mint a Stamony márka pénzszámláló gépeinél, így a Bartscher grill lapoknál is számíthat a legjobb minőségre és magas felhasználhatóságról.

Az expondonál érdemes vásárolnia, mivel nem csak pénzt takarít meg, hanem köszönhetően a képzett ügyfélszolgálatnak, mindig teljes körű odafigyelést kap. Az ügyfélszolgálat minden kérdésére örömmel ad választ, és panaszait bizalmassan kezeli.
Döntsön még ma egy Bartscher termék mellett, és lepje meg önmagát és üzletét!