Akciós

Tétel: EX10500002

|

Modell: ELEGANTE 56

Fagylaltpult - 540 l - LED - 4 kerék - világoszöld / ezüst

614 990,00 Ft 882 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagyméretű – az 540 l-es kapacitás elegendő helyet kínál 14 műanyag vagy 13 rozsdamentes acél edény számára
  • nagy teljesítményű – a rendkívül hatékony hűtőközegnek és a 242 W-os kompresszornak köszönhetően
  • praktikus – tárolófelülettel a vitrinben
  • fényes – a LED-es világításnak köszönhetően vendégei mindig jól láthatják a kínálatot
  • mobil – könnyen gurítható a 4 stabil kerék segítségével

TERMÉK LEÍRÁSA

Kínálja finom fagylaltokkal vendégeit! A Crystal mobil fagylaltpultjával

Édesítse meg vásárlói napját! A Crystal fagylaltpultjával sokféle fagylaltot hűthet és szolgálhat fel. Nagyméretű vitrinfelületével és fényes LED-világításával a stílusos fagylaltos pult magára vonzza a tekinteteket.

Ettől elolvadnak vendégei – fagyi pult jeges finomságokhoz

A 540 l-es fagylaltos vitrinben akár 14 műanyag vagy 13 rozsdamentes acél fagylaltos edény is elfér. A széles üveglap lehetővé teszi, hogy jól látható módon mutassa be a kínálatot, ugyanakkor megóvja a fagylaltokat szennyeződésektől. Az üveg edzett és ütésálló, így csökkenti a sérülésveszélyt. A fényes LED-világításnak köszönhetően vendégei mindig jól láthatják a kínálatot.

A fagyipult egy tálalófelülettel rendelkezik, amelynek segítségével kényelmesen kiszolgálhatja vásárlóit. A fénypont: a fagylaltvitrinen található egy medence is a fagylaltos edények tisztításához, amely lehetővé teszi a munkaterület tisztán tartását, anélkül, hogy helyet kellene változtatnia. A fagylaltos pult mobilisan használható. A 4 strapabíró görgő segítségével könnyedén a kívánt helyre tolhatja a fagyipultot .

A nagyméretű fagylaltvitrin házában további eszközöket is tárolhat. A hátsó oldalon található ajtó még több tárolóhelyet biztosít. A fagylaltos pult egy 242 W teljesítményű kompresszorral működik, és gyorsan eléri a kívánt üzemi hőmérsékletet. A készülék megbízhatóan hidegen tartja a fagylaltokat -22-től -15-ig °C hőmérséklet-tartományban.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK