Ellenőrzött minőség

Emelő berendezések

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!

1 - 24 az 42 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 2

Egy autó javításakor gyakran kerül sor az autó felemelésére azért, hogy az összes autó alkatrészt megvizsgálhassuk. Az MSW márkájú, különböző járművekhez igazodó autóemelők segítenek Önnek ebben a feladatban. E termékek tervezésekor figyelembe vettük, hogy olyan berendezésekre van szükség, amelyek tartósak, garantálják a sokéves használatot és a munkavégzés biztonságát. Akár autószerelő műhelyt üzemeltet, akár magánhasználatra keres emelőt, az expondo.pl oldalon megtalálja, amire szüksége van.

Ebben a kategóriában a kézi vagy pneumatikus működtetésű emelők mellett olyan autóemelőket is kínálunk, amelyek lehetővé teszik az autók mozgatását a motor beindítása nélkül. Az összes berendezést magas minőségű kivitelezés és olcsó ár jellemzi. Győződjön meg róla saját szemével, és válassza ki a műhelye számára legmegfelelőbb autóemelőt.

Hidraulikus és kézi autóemelők

Egy erős autóemelő sokkal könnyebbé teheti a jármű javítását vagy a kerékcserét. Amikor emelőt választ autójához, figyeljen a teherbírására, valamint arra, hogy kézzel vagy sűrített levegővel működtethető-e. Az MSW pneumatikus emelő egy praktikus megoldás, amely időt és fáradságot takarít meg Önnek. Egyszerűen csatlakoztassa egy kompresszorhoz, és máris használhatja az emelő teljes kapacitását. Az okos kialakításnak és az acélszerkezetnek köszönhetően a berendezés akár 18 tonnás terhelést is elbír! Ha nincs sűrített levegős kompresszora, akkor az emelőt kézzel is használhatja. Ebből a célból egy speciális fogantyú tartozik az emelőszerkezet használatához.

Ebben a kategóriában olyan emelőket is talál, amelyek csak kézzel működtethetők. Ezek közé tartoznak az első, hátsó vagy akár az egész autó rövid távú emelésére szolgáló berendezések. Állítható szélességének köszönhetően az emelő könnyen alkalmazkodik a különböző tengelytávokhoz. A hatékony emelést egy könnyen kezelhető kurbli biztosítja. A kívánt magasság elérése után a stabilitás érdekében a támasztékokat be lehet helyezni. A kialakítás praktikusságát bizonyítja az a különleges megoldás, hogy a maximális súly túllépésekor csak a könnyen cserélhető csap sérül meg. Ez minimálisra csökkenti az emelő használatából és javításából eredő költségeket, és lehetővé teszi, hogy a berendezést hosszú évekig használhassa.

Kerekes gépkocsimozgató

Az autó mozgatása javítás közben gyakran lehetetlen feladat, például egy meghibásodott motor miatt. Gyakran van azonban szükség arra, hogy a műhely egy másik helyére szállítsák. Erre a célra az MSW márka kerekes gépkocsimozgatókat fejlesztett ki. Robusztus szerkezetük elbírja az autó súlyát, és a praktikus forgó kerekek lehetővé teszik, hogy kényelmesen szállítsa az egészet. A beépített fékek megakadályozzák, hogy a kocsik ellenőrizetlenül elguruljanak. Hidraulikus emelő funkcióval ellátott változat is rendelkezésre áll. Segítségével úgy emelheti fel az autót, mintha hagyományos emelőt használna. A termékek kompakt mérete azt jelenti, hogy nem foglalnak sok helyet, ami kényelmes tárolást tesz lehetővé, ha nincs rájuk szükség.

Hasznos felszerelést keres a műhelyébe, hogy megjavítsa a motorját vagy kicserélje a kerekeket az autóján? Válasszon emelőket és kocsikat különböző járművekhez az MSW-től! Tekintse meg az expondo.hu speciális rugófeszítő és kerékszerelő gépekre vonatkozó ajánlatát is. Ne habozzon, rendeljen még ma!