Trustpilot

Építkezési gépek

Akciós
Kő hasító - 140 x 320 mm
MSW
(2)

Kő hasító - 140 x 320 mm

Méretek (HxSzéxMa)
110 x 31 x 159 cm
93 090,00 Ft 98 990,00 Ft
Korlátozott idejű ajánlat
Legalacsonyabb ár garancia
Készleten
INGYENES SZÁLLÍTÁS, 3-5 munkanap

Professzionális építkezési gépek megfizethető áron az expondo-tól

Az expondo termékkínálatával kedvező áron töltheti fel gépeit az egyedi építési projektekhez. Ezen kívül a szükséges kis kaliberű eszközöket, például fúrógépeket és csavarhúzókat, valamint mindenféle méréstechnikát is megtalál nálunk.

Melyik építkezési gépet válassza?

Mindegy, hogy a kereskedelmi építkezésben, a műhelyekben vagy a magánhobbisták garázsában: az otthoni használatra szánt építkezési eszközöknek és használati tárgyaknak megfizethetőnek, munkakímélőnek és tartósnak kell lenniük. Az expondo e minőségi jellemzők alapján állítja össze termékválasztékát. Elektromos meghajtású építkezési szerszámokat, például kőtörőket és vibrációs kalapácsokat, amelyek nagy teljesítményükkel megkönnyítik Önnek a nehéz munkát, valamint az építkezési szerszámokhoz szükséges tartozékok széles választékát kínáljuk. A betonfelületek gyémántcsiszoló korongjaitól az építési ventilátor szellőzőtömlőiig: a nehézgépek és a választható tartozékok kombinációja lehetővé teszi, hogy a lehető legrövidebb időn belül megvalósítsa az egyedi építési projektet. Ezenfelül a modern építkezési gépek megvásárlásával biztosítja vállalkozása zavartalan működését. Az újrahasznosításban és számos kézműipari vállalkozásban például a kábelnyúzó gépek lehetővé teszik a különböző vastagságú kábelek gyors lecsupaszítását.

A munkavédelem az építőiparban és a műhelyekben is fontos szerepet játszik. Biztosítsa például a botlásveszély nélküli munkakörnyezetet a sűrített levegős tartozékainkból származó pneumatikus tömlődobokkal. Ebből Ön és alkalmazottai egyaránt profitálhatnak. Számos professzionális eszközünket gyakori helyváltoztatásra tervezték. A sima futású görgőknek és a nehéz építkezési gépek húzására szolgáló ergonomikus fogantyúknak köszönhetően a hátát nem megterhelő módon szállíthatja a zsírzókészülékeket, kőfeltörőket és vibrációs lemezeket a megfelelő felhasználási helyükre.

A leggyakrabban használt építkezési gépek: áttekintés

Tanulmányok szerint az olyan szerszámgépek, mint a marógépek, a gépi kalapácsok és a mechanikus présgépek a leggyakrabban használt építkezési gépek közé tartoznak. Nem csoda, hiszen a legmodernebb technológiának köszönhetően olyan munkákat is lehetővé tesznek, amelyeket eddig csak kézzel, nagy erőfeszítések árán lehetett volna elvégezni. Így valódi, hátborzongató munkát végeznek, és az idő töredéke alatt. A kiváló ergonómiai jellemzők megkönnyítik a kezelést és védelmet nyújtanak a sérülések ellen. A különböző építőanyagok feldolgozására szolgáló építőanyag-ipari gépek, mint például a betonkeverők és a kompresszorok, szintén elengedhetetlenek minden építkezésen. Ezenkívül a különböző anyagok feldolgozására szolgáló építkezési gépek mind az otthoni használatban, mind a kereskedelmi műhelyekben a szilárd alapgép részét képezik. A fűrésztől a fúrógépen és a csavarhúzón át a csiszolóig minden olyan eszközt megtalál kínálatunkban, amelyre szüksége van a beton, kő, fa és más anyagok biztonságos és megbízható megmunkálásához.

Házépítési gépek szakemberek és magánszemélyek számára

Ma a házépítés vagy felújítás már nem csak egy nagycég által teheti meg. Azok, akik egy házat a saját magukénak hívnak, ma már maguk végzik a befejező és felújítási munkálatok egy részét. Az ok: alacsonyabb munkaerőköltségek. Manapság a kereskedelemben könnyen beszerezheti a szükséges építőanyagokat és a munka megfelelő elvégzéséhez szükséges professzionális gépeket. Az építési vállalkozók tudását és tapasztalatát nehezebb megszerezni. De ezt az akadályt is átugorhatja az expondo boltban található kézi és mobil eszközökkel. Használja ki eszközeink könnyű kezelhetőségét és ergonomikus kialakítását, és minden egyes műhelyben töltött órával közelebb kerülhet építési projektjéhez.

Rendeljen építkezési gépet kényelmesen online

Legyen szó hegesztőgépekről vagy blokkvágóról, építőipari ventilátorokról vagy vibrációs lemezekről - az expondónál professzionális minőségű építkezési gépeket talál megfizethető áron. A tartós és rendkívül robusztus anyagoknak köszönhetően rövid időn belül valódi előrelépést érhet el építési projektjeiben. A tartozékok nagy választéka lehetővé teszi, hogy a szerszámokat és anyagokat pontosan az Ön vállalkozásához vagy projektjéhez igazítsa. Fedezze fel még ma az építkezési gépeink sokféleségét, és emelje kézműves vállalkozását egy teljesen új szintre!