Trustpilot

Fémdetektorok

A kiváló minőségű fémdetektorok egyaránt megfelelnek a hobbi kincsvadászoknak és az olyan munkásoknak, akik a padlóban, a falakban vagy a mennyezetben lévő fémeket szeretnék megtalálni. A hobbiszektorban a fémdetektorok ideálisak a földben lévő értékes fémtárgyak felkutatására, hogy azokat visszaszerezzék. Az iparágazatban a szakemberek fémdetektorokat használnak, hogy megtalálják például a fémcsövek és kábelek útját a falakban és a mennyezetekben. Ebben a kategóriában a hobbi kincskeresők és szakemberek garantáltan megtalálják a megfelelő fémdetektort.

Vásároljon megbízható fémdetektort

A fémdetektorok rendkívül sokféle alkalmazásra alkalmasak. A teleszkópos rúddal ellátott nagyméretű modelleket nyílt terepen történő kincskeresésre, valamint falakban és mennyezetekben lévő csövek felderítésére tervezték. A kis kézi modelleket gyakran használják a biztonsági területeken. Mindezek a mérőeszközök általában különböző üzemmódokban működnek. A kincskereső például tiszta aranydetektorként használhatja detektorát, hogy a készülékkel aranyérméket és arany ékszereket keressen a földben. Egy ilyen készülék felhasználója a fémdetektorát "minden fém" üzemmódra is beállíthatja, hogy ne csak az aranyat, hanem minden fémtárgyat megtaláljon a talajban. Sok fémdetektor akár két méteres mélységben is képes nagyméretű fémtárgyak felderítésére. A kis fémtárgyak, például érmék 20-30 cm mélységig kimutathatók. Sok készülék úgynevezett DISC funkciót is kínál. Ezzel a beállítással a kincskereső kifejezetten kizárhat bizonyos fémtípusokat a keresés során. Ezután a készülék a keresés során már nem jeleníti meg ezeket a fémtípusokat, vagy más hangjelzést bocsát ki, ha megtalálták.

A fémdetektor előnyei: a padlóban, a falakon és a mennyezeten lévő fémtárgyak csalhatatlan keresése különböző keresési módok segítségével a különböző fémdetektorok alkalmasak a hobbi kincsvadászok, a biztonsági személyzet és a kézművesek számára is a fémdetektorok innovatív érzékelői akár két méteres mélységben is megtalálják a nagyméretű fémtárgyakat és még mélyebben is A legtöbb gyakori fémdetektor rendelkezik kijelzővel, amely lehetővé teszi a kincskereső vagy a kézműves számára, hogy leolvassa az aktuális beállításokat. Az eszközök bizonyos hangjelzéseket bocsátanak ki, amikor egy találat történik, amelyet az eszköz felhasználója egy csatlakoztatott fejhallgatón keresztül hallhat.

Aranydetektor minden elképzelhető talajtípushoz

Egy kiváló minőségű professzionális fémdetektor minden elképzelhető talajtípusra alkalmas. Legyen szó tengerpartról, sziklás talajról, erdei talajról vagy terepről. A fémdetektorok minden talajtípuson megbízható keresési eredményeket biztosítanak. A mai nagyszerű fémdetektorok állítható teleszkópos karral rendelkeznek, amelyet a felhasználó a magasságának megfelelően állíthat be. Ez azt jelenti, hogy a kincskeresőnek nem kell a fémdetektorok használatakor lehajolva dolgoznia. A teleszkópos kar állítási lehetősége így különösen nagyfokú kényelmet biztosít a kincskeresés során. Legyen szó egy kis készülékről a biztonsági területre vagy egy nagy fémdetektorról a kincsvadászathoz - ma már minden készülék egy áttekinthető kezelőpanelt kínál, amelyen keresztül a felhasználó minden fontos beállítást elvégezhet.

A fémdetektorok nagy jelentőséggel bírnak a méréstechnika területén. A szakmában ugyanis a mesteremberek ezeket az eszközöket használják a falakban és a padlókban lévő rejtett vezetékek és csövek felkutatására. Ebben az esetben a fémdetektorok jelzik, hogy pontosan hol futnak a vezetékek és csövek, és hogy a fúrás veszélyt jelent-e. Minden kincskereső és kézműves, aki fémdetektort szeretne vásárolni, ma már nagyon különböző modelleket talál. A fémdetektorok közötti különbség elsősorban abban rejlik, hogy a fémdetektorok milyen mélységben képesek a fémet megtalálni. Még a különösen jó minőségű fémdetektorok sem kerülnek már egy vagyonba. Ezért minden kis költségvetéssel rendelkező hobbi kincsvadász alacsony áron vásárolhat kiváló minőségű fémdetektort.