Fémpolcok

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 24 az 64 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 3

A teherhordó fémpolcok számos alkalmazási területre alkalmasak. A professzionális vendéglátásban például ezek a polcok pótolhatatlanok a konyha területén. A konyhai személyzet a főzéshez szükséges eszközöket, valamint az edényeket és az élelmiszereket egy fémpolcon tárolja. A műhelyekben a dolgozók szerszámokat, különböző eszközöket vagy pótalkatrészeket tárolhatnak a fémpolcon. Még a privát otthonokban is rendkívül népszerű a fém falipolc. A fém polcrendszert itt a konyhában, a pincében vagy a garázsban használják.

A teherhordó fali polc sok tárolóhelyet kínál

A fémpolcok sokféle kivitelben kaphatók. Az érdeklődő például keskeny polcot választhat, ha csak korlátozott hely áll rendelkezésére a fémpolc számára. Vagy választhatnak egy álló polcot, amely több tárolóhelyet kínál. Bármelyik fémpolcot is választja az érdeklődő, a függő polcok mindegyike ugyanazokkal a pozitív tulajdonságokkal rendelkezik: stabil, teherbíró, higiénikus és különösen tartós. A rozsdamentes acélbútorok gyártói különböző polcszámú modelleket kínálnak. Számos modellnél az egyes polcok magasságát a speciális polc tulajdonosa határozhatja meg. A polcok könnyen variálhatók az innovatív szerelőrendszerek segítségével. Ez azt jelenti, hogy általában semmi sem áll a fémpolcok testreszabásának útjában. A professzionális konyhákban gyakran használnak speciális rácsos polcot. A polcok rácsszerkezete lehetővé teszi, hogy a víz gond nélkül lefolyjon, ha a konyhai személyzet még mindig nedves eszközöket tárol a fémpolcon. Ezek a modellek ideálisak az élelmiszerek tárolására is.

A fém polcok előnyei:

  • különböző méretű modellek állnak rendelkezésre
  • a fém polc számos felhasználási területre alkalmas
  • a polcok különösen nagy teherbírásúak, higiénikusak és tartósak

Sok modern fém polcrendszer összeszerelése rendkívül egyszerű a kényelmes dugaszolható rendszernek köszönhetően. A tulajdonos így kézügyesség és speciális szerszámok nélkül, néhány lépésben összeszerelheti a fémpolcokat.

Az acél polc robusztus és rozsdamentes

A modern fémpolcok egyértelmű előnyei kétségtelenül a konstrukció és az anyag minősége. A gyártók rendkívül robusztus és ellenálló rozsdamentes acélt használnak a professzionális fémpolcokhoz. A rozsdamentes acélból készült bútorok általában korróziómentesek, ezért ideálisak a konyhába. Ezenkívül a rozsdamentes acélból készült polcok különösen magas higiéniai színvonalat biztosítanak. A rozsdamentes acél konyhai polcok sima felületén a baktériumoknak nincs esélyük megtelepedni. Ezért az acélpolcok már évek óta minden professzionális konyhában alapfelszereltségnek számítanak. Az átgondolt konstrukciónak és a különösen stabil anyagnak köszönhetően a konyhai polcok különösen teherbíróak. Ezért nem jelent gondot akár nehéz berendezések, szerszámok és nagy mennyiségű élelmiszer tárolása sem egy fémpolcon. Még az egyszerűbb modellek is gyakran polconként akár 30 kg terhelhetőséget kínálnak. Ha a függőleges polc négy polccal rendelkezik, a teljes teherbírás figyelemre méltó 120 kg.

A rozsdamentes acél, amelyből a gyártók professzionális fémpolcot készítenek, minden elképzelhető tisztítószerrel szemben ellenálló. Ez azt jelenti, hogy a konyhai személyzet bármikor használhat különösen agresszív fertőtlenítő- és tisztítószereket is a fémpolc tisztítására. Ez azt jelenti, hogy a konyhában a fontos higiéniai szabványok mindig folyamatosan fennmaradnak. Legyen szó pincepolcokról, konyhai polcokról vagy műhelypolcokról - a fémpolcok ideális megoldást jelentenek mindezen alkalmazási területek számára.