B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.
(1) értékelés

Tétel: EX20260235

|

Modell: STAR_MCAB_36

B-termék Gurulós szekrény - 85 kg - zárható - 5 görgő - színes fogantyúk

56 790,00 Ft 70 899,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • tágas - három különböző méretű fiók részben DIN A4-es mappákhoz
  • stabil - legfeljebb 85 kg súlyig terhelhető
  • univerzális - irodákba vagy otthonra
  • biztonságos - központi biztonsági zár két kiváló minőségű kulccsal
  • egyszerű - a tárolót teljesen összeszerelve szállítjuk

TERMÉK LEÍRÁSA

Zárható gurulós irodai szekrény

Akár az irodába, akár otthonra: A STAR_MCAB_36 görgős szekrénnyel - a Fromm & Starck-tól a kiváló minőségű ipari kellékek szakértőjétől - rendet tarthat a munkahelyén. A három stabil fiókban biztonságosan tárolhatók a fontos dokumentumok és a nélkülözhetetlen munkaanyagok. Visszafogott szürke színének köszönhetően a stabil irodaszekrény jól illik bármilyen környezetbe.

Praktikus és szép! Professzionális irodai berendezések a Fromm & Starck-tól

Kompakt mérete ellenére a szekrény teherbírása akár 85 kg és stílusos kialakításával minden belső stílushoz jól illik. A tárolószekrény 60 cm-es magasságával és 39 cm-es szélességével bármely íróasztal alatt elfér.

A privátszféra védelme érdekében az irodában, valamint, hogy illetéktelen személyek ne férhessenek a szekrény tartalmához az irodai tároló egy biztonsági zárral van felszerelve, amelyhez két kulcs tartozik. A két felső fiók belső méretei 33 x 41,5 x 12 cm, az alsó mérete 33 x 41,5 x 28 cm, vagyis az alsó fiókban még a DIN A4 méretű mappák is tárolhatók.

A négy sima járású görgőnek köszönhetően az íróasztal alá helyezhető tároló zajtalanul mozgatható. Az alsó fiók további középső kereke megtámasztja és stabilizálja a rekeszeket nagy terhelés alatt és megakadályozza, hogy az egész szekrény előre billenjen, ha a fiók nyitva van.

A stílusos szürke íróasztal alá helyezhető gurulós szekrény porbevont acélból készült és három színes fogantyúval rendelkezik. Ez az anyag rendkívül robusztus és tartós, valamint könnyen kezelhető. Teremtsen még több tárolóhelyet irodájában a multifunkcionális mobil szekrény segítségével!

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


1.0

1 értékelés alapján

01.06.2023

Das Produkt kam schon mit Beulen aus der Verpackung. Das Schlimmste war aber die Verarbeitung. Die Schubladen hat man gar nicht aufgekriegt, so mies war das zusammengeschustert. Als man sie dann doch nach vielen Probieren irgendwie öffnen konnte, flogen sie aus der Führung, sodass man sie kaum mehr reinbekam. Wir haben selbst schon viele Schubladen zusammengebaut, aber sowas ist mir echt noch nie unter die Finger geraten. Dieses Ding ist nicht mal das Metall wert, aus dem es gemacht wurde. Wenn Ihr Euch die Mühe der Retoure ersparen wollt, kauft was anderes.