B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20260283

|

Modell: STAR_SEAT_31

B-termék Irodai szék - műbőr háttámla - fekete - 100 kg

52 890,00 Ft 66 099,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • kényelmes – abszolút üléskényelem a kellemes anyagnak köszönhetően
  • ergonomikus – állítható háttámla és tökéletesen illeszkedő formák az egészséges ülőpozíció érdekében
  • rugalmas – ideális irodákba vagy home office-hoz
  • modern – elegáns, modern megjelenés a felhasznált anyagoknak és a fekete színnek köszönhetően 
  • praktikus – görgők a flexibilis és egészséges ülő helyzetért a munkahelyen

TERMÉK LEÍRÁSA

Irodai szék – 100%-os kényelem a Fromm & Starck-tól!

Az asztalnál ülve gyakran megfájdul a háta? Munka közben nem talál megfelelő ülő helyzetet? Intsen búcsút a kényelmetlen ülésnek a STAR_SEAT_31 irodai székkel a Fromm & Starck-tól! Maximális üléskényelem és ergonómia egy kiváló minőségű, és stílusos irodai forgószékben kombinálva!

Ergonomikus és tökéletes a hátnak – a forgószék!

A kiváló minőségű anyagokból készült irodai forgószék elengedhetetlen az egészséges üléshez. A háttámla és az ülés rugalmas anyagból vannak, amely optimálisan illeszkedik a test formájához ülés közben. A kissé ívelt háttámla megtámasztja a hát alsó részét, így megelőzhető a hátfájás. A gázliftnek köszönhetően az ülés magassága manuálisan állítható, amely lehetővé teszi az ergonomikus ülőpozíciót. Foglaljon helyet kényelmesen az irodaszéken – a gurulós szék segítségével az órákon át tartó, fárasztó  ülés sem jelent többé gondot!

100 kg maximális teherbírásával a főnöki szék megfelel a legmagasabb az ipari követelményeknek is. Az öt görgővel ellátott fém lábnak köszönhetően a gögrős szék stabilan áll, mégis könnyen mozgatható. A görgők biztosítják az irodai gurulós szék egyszerű szállítását és a flexibilis ülőpozíciót.

A felhasznált anyagoknak és a fekete színnek köszönhetően a kényelmes irodai szék egyszerre nyújt modern és klasszikus megjelenést. A főnöki irodai szék stílusa elegáns, mégis visszafogott, vagyis tökéletesen illik bármyilen  berendezési stílushoz, legyen szó irodákról, vagy az otthoni dolgozószobáról.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK