B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20260170

|

Modell: STAR_CON_107

B-termék Kárpitozott szék - 180 kg-ig - ülőfelület - 49 x 53 cm - fekete

43 790,00 Ft 54 699,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • terhelhető - a stabil és tartós konstrukciónak köszönhetően a szék 180 kg-ig terhelhető
  • univerzális - tökéletes szék hotel bárba, kávézókba, várókba, az irodába vagy otthonra
  • kényelmes - ergonomikus kialakú szék 49 x 53 cm méretű párnázott ülőfelülettel
  • tartós - 8 cm vastag párnázat ellenálló bársonyborítással
  • stílusos - elegáns és időtálló design fekete színben hajlított formával és kényelmes szövet huzattal

TERMÉK LEÍRÁSA

Tökéletes kárpitozott szék kávézókba, irodákba vagy váró termekbe

Berendezné szállodai bárját, bisztróját, irodáját, várótermét vagy a konferenciatermet: A Fromm & Starck STAR_CON_107 székén mindig és mindenhol kényelmes ülni. Természetesen Ön és családja is kényelmesen foglalhat helyet a széken az otthoni nappaliban.

Kényelmes ülőbútorok a Fromm & Starck szállodai berendezései közül

A fekete konferencia szék 49 x 53 cm méretű üléssel rendelkezik. A háttámla, a kartámasz és az ülés 8 cm vastag, puha és kényelmes habszivaccsal van kárpitozva. Az ellenálló és sima bársony huzat, valamint a kihajló forma és a háttámla találkozása a karfákkal, elegáns kinézetet kölcsönöznek a kárpitozott széknek. A nagyméretű ülés és a magas kartámaszok szintén a kényelemről gondoskodnak. A szék legfeljebb 180 kg súlyig terhelhető. Az ergonomikus kialakítású, 32 cm magas háttámlával rendelkező design széken öröm elidőzni - egy kávézóban, vagy egy pihenőhelyiségben is.

A négy masszív kaucsukfa lábnak köszönhetően a vendégszék mindig stabilan és biztonságosan áll. A széklábak végén található műanyag védőkupakok pedig megvédik a padlóburkolatot az esetleges karcolásoktól. A felhasznált anyagok nemcsak robusztusok és tartósak, de rendkívül könnyen is kezelhetők. Döntsön még ma az időtállóan elegáns párnázott szék mellett, tegye szebbé belő tereit!

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK