B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20260086

|

Modell: STAR_RS100M169_01

B-termék Projektor vászon - 229,5 x 145 cm - 16:9

47 590,00 Ft 59 399,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy felületű – igazi mozi-hangulat a hatalmas 100”-os képátmérőnek hála
  • jól látható – 1,1 Gain-es fényerősségi tényező lehetővé teszi a széles láthatósági szöget
  • tartós – 3-rétegű bevonattal rendelkező, matt fehér PVC vetítővászon
  • kényelmes – félautomata használat húzókával
  • egyszerű felszerelés – felszerelés a falra vagy a menyeztre lehetséges

TERMÉK LEÍRÁSA

Házimozi vagy prezentáció - a vetítővászon kimagasló eredményeket biztosít

Akár otthoni kényelmes házimozijában, egy fontos megbeszélésen a tárgyaló teremben vagy az egyetemi előadóteremben: A Fromm & Starck STAR_RS100M169_01 vetítővászonja tökéletes megjelenítési felületet kínál minden elülső vetítésű kivetítő számára.

A nagy házimozi vetítővászon 16:9-as formátummal irodai kiegészítőént

A 229,5 x 145 cm méretű házimozi vetítővászon egy lenyűgöző 100”-os átlóval rendelkezik és valódi mozi hangulatot hoz otthonába. A vetítővászont körülvevő fekete szél garatálja a tényleges 221,5 x 124 cm-es kép méretet, amely tökéletes 16:9 formátumú. Ez az úgynevezett maszkolás javítja a kontrasztot és ezáltal óriási mértékben a vizuális eredményt is. Mivel a hátsó része teljesen fekete, a kivetítővászon egyáltalán nem enged át fényt. Ennek hála a kivetítő vetítővászont akár egy ablak fölé is felszerelhető.

A 0,4 mm vastag PVC-ből készült 3-rétegű vetítővászon más anyagokkal szemben az az előnye, hogy rögtön az első leengedésnél tökéletesen sima és nem tartalmaz csúnya hajtásokat. A félautomata rolós mechanizmusnak hála a húzókötél segítségével a vetítővászont a kívánt méretig lehúzhatja.

Az 1,1-es fényerősség-tényező alacsony fényvisszaverési értéket biztosít, ami lehetővé teszi a széleskörű láthatóságot. Ezt azt jelenti, hogy a vetítővásznon akár magas Full HD, Ultra HD (4K) és 8K felbontású videók is megjeleníthetők a minőség romlása nélkül, ami a filmnézés élményét egy különleges élménnyé teszi.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK