(2) Vélemények

Tétel: EX10260077

|

Modell: STAR_RS90E43_01

Motoros vetítővászon - 189 x 143 cm - 4:3

54 590,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy felületű – igazi mozi-hangulat a hatalmas 229 cm-es (90”) képátmérőnek hála
  • jól látható – 1,1 Gain-es fényerősségi tényező lehetővé teszi a ±75°-os látószöget
  • intuitív - a vetítővászon motorja a távirányító vagy vezérlődoboz használatával vezérelhető
  • csendes – alacsony zajszintű motor leengedi és megint felhúzza a vászont
  • egyszerű felszerelés – felszerelés a falra vagy a menyeztre lehetséges

TERMÉK LEÍRÁSA

Mozi hangulat nappalijában a magas minőségű motoros vetítővászonnal

Akár otthoni kényelmes házimozijában, egy fontos megbeszélésen a tárgyaló teremben vagy az egyetemi előadóteremben: A Fromm & Starck, a vetítővászonok profija, a TAR_RS90E43_01 motoros vetítővászonnal egy tökéletes előadó felületet kínál minden vetítő számára.

Csendes & nagy! Az elektromos vetítővászon a Fromm & Starck irodai kiegészítői közül

A 189 x 143 cm méretű motoros vetítővászon egy lenyűgöző 229 cm-es (90”) átlóval rendelkezik és valódi mozi hangulatot hoz otthonába. A vetítővászont körülvevő fekete szél garatálja a tényleges 183 x 137 cm-es kép felületet amely tökéletes 4:3 formátumú. Ez az úgynevezett maszkolás javítja a kontrasztot és ezáltal óriási mértékben a vizuális eredményt is. Mivel a hátsó része teljesen fekete, a vetítővászon egyáltalán nem enged át fényt. Ennek hála a motoros vetítővászont akár egy ablak fölé is felszerelheti.

A praktikus távirányító használatával az elektromos vetítővászon egy gombnyomással, mintha varázslat lenne, csendesen le vagy kérésre fel-húzható, így megint eltűnve a fehér házban. Használat után a távirányítót a praktikus fali tartóba helyezheti, így ez mindig elérhető. Természetesen a vetítővászont az intuitív kezelőpanel használatával is vezérelheti.

A 0,4 mm vastag PVC-ből készült 3-rétegű vetítővászon más anyagokkal szemben az az előnye, hogy rögtön az első leengedésnél tökéletesen sima és nem tartalmaz csúnya hajtásokat. Az 1,1-es fényerősség-tényező alacsony fényvisszaverési értéket biztosít, ami lehetővé teszi a ±75°-os látószöget. Ezt azt jelenti, hogy a házimozi kivetítő vásznon akár Full HD, Ultra HD (4K) és 8K felbontású képek is megjeleníthetők a minőség romlása nélkül, ami a filmnézés élményét egy különleges élménnyé teszi.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

2 értékelés alapján

08.02.2023

08.02.2023

Très bon achat. Qualité irréprochable. Emballage très sécurisé sur palette. Livraison rapide.