Akciós

Tétel: EX10260188

|

Modell: STAR_BIN_19

Szenzoros szemetes - 42 L - belső tartály - rozsdamentes acél

32 299,00 Ft 34 090,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • érintésmentes - automatikus nyitás és zárás
  • mozgásérzékelő - kb. 30 cm-es hatótávolság
  • rugalmas - a fogantyúval ellátott belső tartály könnyen cserélhető
  • mobil - akkumulátoros működés, kompakt kivitel
  • higiénikus - a rozsdamentes acélból készült ház anyaga rendkívül tartós és könnyen taszítható

TERMÉK LEÍRÁSA

Szemetes 42 literes űrtartalommal

Rendkívül fontos, hogy egy szemetes higiénikus legyen. A STAR_ BIN_19 szenzoros szemetes kuka automatikusan kinyílik, ha megközelíti azt és lecsukódik, amint eltávolodik tőle: vagyis még a fedél kinyitásánál sem kell hozzányúlnia a szemeteshez, ami egyszerre kényelmes és higiénikus. A hulladékgyűjtés még sosem volt ilyen egyszerű!

Praktikus, elegáns, tiszta - szenzoros szemetes a Fromm & Starck-tól

A szenzoros szemetes fedele mindaddig szorosan és szagtalanul zárva tart, amíg Ön 30 cm-ig meg nem közelíti a kukát. A mozgásérzékelő automatikusan kinyitja a fedelet, így Ön ezt követően kényelmesen kidobhatja a szemetet a kukába. Ha a szenzor nem érzékel több mozgást, az automatikus mechanizmus 5 mp-et vár, majd visszazárja a fedelet.

A mozgásérzékelő nyitómechanizmus számos előnnyel jár: a szemetes csak akkor nyílik ki, ha Ön ki szeretne dobni valamit, egyébként zárva van, ami különösen fontos, ha a romlandó hulladékról van szó. Önnek nem kell többé hozzáérnie a szemetes fedeléhez sem: az automatikusan nyíló fedélnek köszönhetően az eszköz használata rendkívül kényelmes és higiénikus, ez pedig még az egészsége megőrzéséhez is hozzájárulhat.

A szemetes 42 l-es házában egy belső műanyag tartály található, így szemeteszsákra sincs szükség. A tartály kiürítése során a szemetes fedele egy gombnyomással tartható nyitva. A ház tartós rozsdamentes acélból készült, amely rendkívül ellenálló folyamatos igénybevétel esetén is.

A szenzor be- és kikapcsoló gombja biztonságos helyen van elhelyezve a szemetesen. Az érzékelőt négy darab Mignon AA elem működteti (a szállítási csomag ezeket nem tartalmazza), vagyis a szenzoros szemeteskuka külső áramforrás nélkül működik.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK