Tétel: EX10450043

|

Modell: A-37RF/120

Pizzalapát - 36 x 36 cm - nyél: 120 cm - eloxált alumínium

78 590,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • biztonságos – a 120 cm hosszú nyélnek köszönhetően
  • tartós – a pizzalapát stabil eloxált alumíniumból készült
  • higiénikus – a sima felületek könnyen tisztíthatók
  • egyszerű – a 36 x 36 cm-es, rendkívül vékony lapát tökéletesen siklik a pizzák alá
  • professzionális – a perforáció megakadályozza, hogy a tészta alatt összegyűljön a levegő, valamint megkönnyíti a felesleges liszt eltávolítását az alapról, így a pizza kevésbé ragad a lapáthoz

TERMÉK LEÍRÁSA

Professzionális pizzalapát éttermekbe, pizzériákba, pékségekbe vagy saját alkotásaihoz

A Gi.Metal pizzalapátot kifejezetten vendéglátóipari használatra fejlesztették ki, vagyis az eszköz ideális nagykonyhák, éttermek, pizzériák, büfék és pékségek számára, valamint kiválóan alkalmas privát használatra is, grillezéshez vagy családi ünnepségekhez.

Hosszú és könnyű: a Gi.Metal pizza lapát vendéglátóipari felszereléseink közül

120 cm hosszú nyelével a pizza forgató lapát könnyen kezelhető, és megbízhatóan véd az égési sérülésektől a forró pizzák és kenyerek eltávolítása során a sütőből. A vékony, perforált 36 x 36 cm-es lapáton biztonságosan és rendkívül gyorsan készíthetők elő a pizzák.  A perforáció minimálisra csökkenti a levegő felhalmozódását a tészta alatt, megkönnyíti a felesleges liszt eltávolítását az alapról, így a pizza kevésbé ragad a lapáthoz.

A pizzalapát kiváló minőségű eloxált alumíniumból készült, vagyis könnyen tisztítható és tartós. Kis súlyának és erős nyelének köszönhetően a praktikus pizzalapát mindig könnyen tartható a kézben.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK