biztonságos – a 120 cm hosszú nyélnek köszönhetően
tartós – a pizzalapát stabil eloxált alumíniumból készült
higiénikus – a sima felületek könnyen tisztíthatók
egyszerű – a Ø45 cm-es, rendkívül vékony lapát tökéletesen siklik a pizzák alá
professzionális – a perforáció megakadályozza, hogy a tészta alatt összegyűljön a levegő, valamint megkönnyíti a felesleges liszt eltávolítását az alapról, így a pizza kevésbé ragad a lapáthoz
Biztonságos fizetési módok
SSL tanúsítvánnyal: minden tranzakció biztonságos és titkosított.
100% biztonságos fizetés. A fizetési módok országonként eltérőek.
Professzionális pizzalapát éttermekbe, pizzériákba, pékségekbe vagy saját alkotásaihoz
A Gi.Metal pizzalapátot kifejezetten vendéglátóipari használatra fejlesztették ki, vagyis az eszköz ideális nagykonyhák, éttermek, pizzériák, büfék és pékségek számára, valamint kiválóan alkalmas privát használatra is, grillezéshez vagy családi ünnepségekhez.
Hosszú és könnyű: a Gi.Metal pizza lapát vendéglátóipari felszereléseink közül
120 cm hosszú nyelével a pizza forgató lapát könnyen kezelhető, és megbízhatóan véd az égési sérülésektől a forró pizzák és kenyerek eltávolítása során a sütőből. A vékony, perforált Ø45 cm-es lapáton biztonságosan és rendkívül gyorsan készíthetők elő a pizzák. A perforáció minimálisra csökkenti a levegő felhalmozódását a tészta alatt, megkönnyíti a felesleges liszt eltávolítását az alapról, így a pizza kevésbé ragad a lapáthoz.
A pizzalapát kiváló minőségű eloxált alumíniumból készült, vagyis könnyen tisztítható és tartós. Kis súlyának és erős nyelének köszönhetően a praktikus pizzalapát mindig könnyen tartható a kézben.
MŰSZAKI ADATOK
Anyag
eloxált alumínium
Nyél hossza [cm]
120
Lapát átmérője [cm]
Ø45
Alak
Round
Méretek (HxSzéxMa)
170.5 x 45 x 2.5 cm
Súly
1.1 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
174 x 46 x 3 cm
Szállítási súly
2.6 kg
Szállítási csomag
Pizzalapát A-45F/120
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
Milyen anyagból készül a lapát lapja?
A lapátlap eloxált alumíniumból van.
Nehéz pizzákat is emelhetek a lapáttal?
Igen, a robusztus felépítésnek köszönhetően, megerősítéssel és három szegecssel.
Mire jó a perforáció?
A perforáció minimálisra csökkenti a levegő felhalmozódását a tészta alatt, megkönnyíti a felesleges liszt eltávolítását az alapról, így kevésbé ragad a pizza a lapáthoz.