Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 13 az 13 termék

A szűrésre nincs találat!

További információt a  PDF katalógusban talál!


A Goldbrunn márka kínálatában megbízható grafitból készült olvasztó kemencéket és tégelyeket talál, amit az expondo-nál verhetetlen áron tud megrendelni. A termékek a professzionális használatra lettek tervezve és készítve, de hála a intuitív kezelésnek, bárki tudja használni. A Goldbrunn a legmagasabb minőséget képviseli a termékeivel. Információt fémek olvasztásáról ezen kívül még a blogunkban talál. Döntsön még ma a Goldbrunn termékek mellett, és rendelje meg még ma!
 
Goldbrunn: Minőség kedvező áron


A Goldbrunn által választott anyagok, illetve a minőségi kidolgozás kiemelkedőek. A sok éves szakmai tapasztalatnak, és innovatív tervezésnek köszönhetően a Goldbrunn termékek ismertek a piacon.
A cég célja a termékeik hosszútávú optimalizálása. Így a termékek a teljes gyártási folyamat alatt a legmodernebb technológiákkal készülnek.
Az olvasztó kemencékkel, típustól függően, különböző mennyiségű aranyat, ezüstöt, vagy rezet tud olvasztani, hogy aztán a kívánt formába öntse. Az eszközök fő jellemzői a hosszú élettartam és a kényelmes kezelhetőség, így a Goldbrunn termékek használói mindig örömüket lelik a munkában.
A kemencék gyártása során a cég nagy hangsúlyt fektetett az olvasztó folyamat teljes automatizálására. Így a munkafolyamatok nem csak egyszerűek, de optimálisak is, mivel a kemencék kevés felügyeletet igényelnek, így a kezek szabadon maradnak más feladatok elvégzésére. Így a munkaidőt hatékonyan ki tudja használni.
A legjobb minőségre való törekvés mellett különös hangsúlyt fektet a környezettudatosságra is. A Goldbrunn garantálja a környezet kímélő gyártási folyamatokat, a legmodernebb technológia mellett.

A Golbrunn termékek választása mindig jó döntés.


De nem csak az olvasztókemencékkel és ennek kiegészítőivel tud a Goldbrunn kínálatára támaszkodni. Másik fontos termék kategóriájuk a vákuumos szárítószekrények, amit természetesen nálunk, az expondo-nál különböző teljesítmény kiszerelésekben rendelhet meg.
Ezeket is professzionális használatra tervezték, és kiválóan bevethető laboratóriumokban, kutatólaborokban és egyetemeken. A belső rész kiváló minőségű, eloxált rozsda mentes acélból készült, így a tisztítása gyors és egyszerű.
Az ügyfélközpontúság nem idegen a Goldbrunn számára. A sok éves tapasztalat lehetővé teszi hogy mindig a megfelelő szolgáltatást nyújtsa. Egy kommunikációs csatorna áll rendelkezésére a tervezésért és termelésért felelős mérnökökhöz. Ezért nem csoda, hogy minden kérdésére egy gyors és pontos válasz érkezik.
Minden Goldbrunn termék a német minőség követelményeknek megfelelően készült, és a termelés is folyamatos felügyelet alatt áll. A kiváló minőségű termékeket hosszú éveken keresztül tudja használni. A termékeket jellemzi a hosszú évek szakmai tapasztalata, korszerű technológia alkalmazása, a munkatársak hozzáértése, és a legjobb minőségű anyagok használata.
Látogasson el hozzánk még ma, és rendeljen meg egy Goldbrunn olvasztó kemencét!
Vessen egy pillantást a katalógusunkba is!