Gurulós szerelőágyak

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

A szakemberek műhelygördeszkának nevezik azt a speciális eszközt, amelyre a szerelő rá tud feküdni, és görgők segítségével be tud menni a jármű alá. A modern gurulós aláfekvő így lehetőséget nyújt a szerelőnek arra, hogy a jármű alatt kényelmesen elvégezze a különböző feladatokat. A szakemberek például szerelőgörgős deszkát használnak a jármű altestének vagy kipufogórendszerének javításához. Ebben a műhelyfelszerelések kategóriában a professzionális szerelők és a hobbi szerelők különösen jó minőségű, mindennapi használatra szánt összeszerelő gördítőlapokat találnak.

Gurulós aláfekvő a profi vagy hobbi szerelő számára

Napjainkban a gurulós aláfekvő minden autószerelő műhely alapfelszereltségének része. A gurulóasztalok még a hobbigarázsokban is nélkülözhetetlenné váltak. A gurulós aláfekvő deszkával a szerelő nagyfokú kényelemmel végezhet különböző munkákat a jármű alatt. Ehhez a szerelőnek egyszerűen csak le kell feküdnie a műhely gördítőlapjára, és a pad kerekei segítségével könnyen bejuthat az autó alá. A modern műhely gördítőlapokat különösen nagy teherbírás jellemzi, amelyet a gördítőlapok speciális tartókeret-konstrukciója biztosít. Az ágyak görgői rendkívül könnyen járnak, így a szerelő különösebb erőfeszítés nélkül bejuthat a jármű alá. A műhely gurulóasztallal való mozgáshoz a szerelő egyszerűen a karjait és a lábait használhatja. A pad sima futású görgői elvégzik a többit. Általánosságban elmondható, hogy a gépjármű-műhelybe szánt gördülő deszka lehetővé teszi a jármű alatti, különösen hátkímélő munkavégzést. A professzionális hősugárzó hasonlóan az ilyen gördülő deszkák ma már minden műhelyben és hobbigarázsban ott vannak.

A gurulós aláfekvő tábla előnyei: A különösen robusztus konstrukció nagy teherbírást és teherbíró képességet biztosít A gördülékeny görgőkkel könnyen mozgatható a gördülőasztalon. A jármű alatt végzett munka különösen könnyű a hátsó részen. A gurulós aláfekvő görgői 360 fokban forgathatók. Ez lehetővé teszi a szerelő számára, hogy a műhelykocsival optimálisan helyezkedjen el a jármű alatt, így kényelmesen elérheti a jármű aljának minden területét.

A gördülő tábla az autóműhely számára kényelmes és tartós

A kiváló minőségű műhelyberendezések neves gyártói minden egyes professzionális műhely gördülő deszkát kényelmes párnázással látnak el. A párnázás megakadályozza, hogy a szerelő izmai idő előtt elfáradjanak. Ez lehetővé teszi a szerelő számára, hogy fekve, a jármű alatt akár hosszadalmas javításokat is elvégezzen. Ezenkívül a modern műhely gördülőfal kényelmes fejtámlát kínál, amely a kárpitozás fontos része. A szerelő munka közben kényelmesen pihentetheti a fejét, és még a megerőltető feladatokat is nagy kényelemmel végezheti el a jármű alatt. A jármű alatti munkavégzés okozta nyakfeszülés végre a múlté egy kiváló minőségű gurulós aláfekvő deszkával. A gurulós aláfekvő deszka párnázata olajálló bevonattal rendelkezik. A jármű alatt végzett munka során mindig előfordulhat, hogy olaj vagy benzin csöpög a műhely gördülőfalára. Ezért a gyártók ügyelnek arra, hogy a kárpitok huzataihoz csak olyan anyagokat használjanak, amelyek ellenállnak ezeknek a folyadékoknak.

Egy autószerelő műhelyben a kosz a mindennapok rendje. Az útról származó, olajjal vagy benzinnel kevert por minden szerszámra, a kábelfeltekerő és a műhely felszerelésére rárakódik. A gurulós aláfekvő kárpitozása ezért mosható anyagokból készül. A szerelő ezért bármikor habozás nélkül megtisztíthatja műhelyi gördülőfalát egy zsírbontó tisztítószerrel, mielőtt a gördülőfalra feküdne, hogy a jármű alatt dolgozzon.