B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20230143

|

Modell: GR-BE 150

B-termék Hátpad - állítható - 135 kg-ig

183 990,00 Ft 228 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • teherbíró - alkalmas maximum 135 kg felhasználói súlyig
  • állítható magasság - az eszköz a felhasználó méretétől függően 69,2 és 85,4 cm közötti magasságban állítható
  • sokoldalú - tökéletes sporteszköz a has és a hát erősítésére
  • tartós - robusztus és ellenálló acél és műbőr anyagok, hosszú élettartam
  • kényelmes - ergonomikus támasz és lábtartó kényelmes párnázattal

TERMÉK LEÍRÁSA

Hátpad az egészséges hátért és az izmos hasért

A Gymrex, a sport és az egészségügy szakértője által gyárott GR-BE 150 hátpad egyszerre hatékony és kíméletes sporteszköz, amely segítségével erősíthető a hát és a has izomzata. Az edzőpad azonban még ennél is többre képes: a gyakorlattól függően a lábak, a karok és a far izomzata is erősíthető! Dolgozzon saját testsúlyával és gravitációs erő segítségével a biztonságos és ergonomikus edzés érdekében, amely garantálja a gyors eredményeket.

Hatékony erőedzés a Gymrex állítható hát- és has erősítő eszközével

Az erős hát- és hasizmok rendkívül fontosak, hogy ellensúlyozni tudják a gyakori, a naponta órákon át tartó ülőmunka következményeként fellépő hátfájást. A saját testtömeget célzó edzés, számtalan és sokszínű erősítő gyakorlatot kínál, mint például az úgynevezett hiperhosszabbításokat vagy a törzsemelést, valamint garantálja a hatékony erőedzést, kezdők és haladók számára egyaránt.

A hát edző gép optimálisan állítható az egyéni testméretnek megfelelően, legfeljebb 135 kg súlyig. A lábak a habszivacs anyaggal párnázott, 20 cm széles, és 12 cm átmérőjű lábtámaszok alá vannak stabilan akasztva. Amikor pedig a két hátsó fogantyú segítségével tolódzkodásokat végez, még a tricepszet, a váll- és a mellkas izmait is erősíti. A fogantyúk magassága 69,2 és 85,4 cm között állítható.

Az 55 mm vastag párnázatot elegáns és tartós szintetikus bőr borítja. A porszórt acélszerkezet anyagának és a stabil konstrukciónak köszönhetően az erősítő pad rendkívül tartós, higiénikus és könnyen kezelhető - ami feltétel az optimális, mindennapi használat során az edzőteremben. A csúszásbiztos lábak stabil állványt biztosítanak a szerkezetnek és megvédik a padlót az esetleges karcolásoktól. A mellékelt szerelési tartozékoknak és a részletes utasításoknak köszönhetően a has- és hátpad gyorsan felállítható és használatra kész.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK