Tétel: EX10230192

|

Modell: GR-ATM21

Felfújható tornaszőnyeg - 500 x 100 x 20 cm - 190 kg - szürke/zöld

148 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú - alkalmas talajtornához, például jógához, valamint parkour és kung-fu edzésekhez is tökéletes
  • biztonságos - az anyag és az eldolgozás biztosítják a szőnyeg csúszásmentességét, hosszú élettartamát és a tartós formát
  • teherbíró - az 1000 den-es vastagságnak és a speciális konstrukciónak köszönhetően
  • mobil - helytakarékosan tárolható, ha nincs felfújva; felfújt állapotban pedig a négy fogantyú segíti a szállítást
  • könnyen tisztítható - a matrac felülete felfújva könnyen tisztítható
  • egyszerű - gyors összeszerelés elektromos pumpával, mindössze 30 másodperc alatt

TERMÉK LEÍRÁSA

Tornához, szórakozáshoz vagy relaxációhoz: Gymrex felfújható tornaszőnyeg

A Gymrex felfújható gimnasztikai szőnyeg tökéletes professzionális használatra edzőtermekben, tánc- vagy harcművészeti stúdiókban, tornaklubokban, valamint kitűnő választás otthonába is. Akár iskolai sportról, jógáról, cheerleading edzésről, talajtornáról vagy kung-fu-ról van szó: a felfújható csúszásmentes gimnasztikai szőnyegen biztonságosan és sérülésmentesen edzhet. A szőnyeg 30 másodperc alatt fújható fel, a keménységi fok pedig max. 0,7 bár-ig változtatható, a tornagyakorlattól függően.

Fitness trend: sport és egészség szórakozással kombinálva

A felfújható fitness szőnyeg mérete 500 x 100 cm, magassága pedig 20 cm. 190 kg-os teherbírásával a tornaszőnyeg kiválóan alkalmas gyermekek és felnőttek számára egyaránt, és még a maximális terhelésnek is optimálisan ellenáll, amire a felfújható sportmatrac PVC-ből készült Drop Stitch anyaga a garancia. A matrac könnyen tisztítható, valamint a 1000 den-es anyag rendkívül vastag és ellenálló. A matrac gondos kialakítása biztosítja, hogy az eszköz még extrém használat, valamint számtalan felfújás és leengedés után is ugyanolyan biztonságos és stabil maradjon, mint a megvásárláskor. Szivárgás esetére a problémamentes javítás érdekében két öntapadó foltozó található a szállítási csomagban.

A felfújható sportmatrac egy elektromos pumpa segítségével rövid idő alatt felfújható. A mellékelt szelepkulcsnak köszönhetően a felfújható jóga szőnyeg szelepe megbízhatóan zárható le, így a hosszabb edzések során sem szükséges újra felfújni azt. Az oldalakon található két-két fekete nejlon fogantyú segítségével a tornamatrac felfújt állapotban is könnyen szállítható. Edzés után a szőnyeg gyorsan leereszthető, helytakarékosan tárolható és gond nélkül szállítható.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK