Tétel: EX10230222

|

Modell: GR-MG119

Szteppad - állítható magasság - 100 kg - fekete / narancssárga

21 899,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • terhelhető – legfeljebb 100 kg-os teherbírás
  • állítható magasság – 2 szint közül választhat a különböző gyakorlatokhoz és nehézségi fokozatokhoz
  • biztonságos – csúszásmentes felület és láb
  • nagyméretű – edzőfelület: 79.5 x 29.5 cm
  • tartós – kiváló minőségű és robusztus PP műanyagból

TERMÉK LEÍRÁSA

Egy lépéssel közelebb álomalakjához – a szteppad segítségével!

A legegyszerűbb feladatok sokszor a leghatékonyabbak: nemcsak az otthoni edzés során, hanem az edzőteremben is. A szteppaddal erősítheti láb- és farizmait, valamint javíthatja keringését. A step pad ideális fitneszeszköz kezdők és haladók számára egyaránt, és garantálja a hatékony edzést.

Hatékony aerobic step pad

A sztepper segítségével lépésről lépésre edzheti lábizmait. A stepper magassága két szinten állítható az egyéni testméretnek megfelelően. A magasabbra állított sztep pad növeli a feladat intenzitását. A lábizmok mellett a far izomzata is dolgozik a gyakorlatok kivitelezése során és minden lépéssel optimálisan erősödnek az izmok.

Az aerobic step pad felülete, valamint lábai csúszásmentesek, amely garantálja az intenzív edzéshez szükséges biztonságot és stabilitást. A műanyagból (PP) készült konstrukció rendkívül robusztus és ellenálló, és akár 100 kg-ot is elbír, így Ön mindig biztonságosan és intenzíven edzhet a sztepperrel. A 79.5 x 29.5 cm-es step felületen minden feladat kényelmesen kivitelezhető. Ha pedig edzés után el szeretné rakni a step padot, a lábak helytakarékosan a pad alá helyezhetők.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK