(4) Vélemények

Tétel: EX10230094

|

Modell: GR-CS 100

Zsinóros kábeltorony - 150 kg - 24 x 6,8 kg súly

509 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú – tökéletes edzés rásegítő felső testi izmokhoz, főleg hát, mellkas, vállak, has és tricepsz valamint bicepsz
  • terhelhető – az erőtorony 150 kg-ig terhelhető
  • biztonságos – tisztán futó kábelhúzó, valamint csúszásmentes, ergonomikus fogantyúk az egészséges edzés érdekében
  • könnyen összeszerelhető – a szerelési anyagoknak és részletes összeszerelési útmutatónak köszönhetően
  • tartós – az ellenálló anyagoknak hála, mint a kiváló minőségű acél valamint egy stabil kialakítás

TERMÉK LEÍRÁSA

Egyéni erőléti edzés könnyűtől nehézig a Gymrex zsinóros kábeltornyával

A Gymrex sokoldalú kábeltornyával a könnyen gördülő húzófogantyúknak fent és lent, valamint a húzódzkodó rúdnak hála számos izomcsoport hatékonyan edzhető. A 24 darab dugós, 6,8 kg-os súllyal az edzőtornyon hátat, hasat, mellkast, vállakat, tricepsz-et és bicepsz-et edzhet fitneszszinttől függően. Továbbá az egyes gyakorlatok elvégzésénél fellépő mozgásszabadság fejleszti a koordinációt és a mélyen lévő izmokat. A húzódzkodó torony ideális változatos, otthoni teljes testi edzésre, továbbá egy tökéletes edzőkészülék kezdők, valamint profik számára, akik el szeretnék érni személyre szabott céljaikat!

Sport és egészség egyéni erőnléti edzéssel a multifunkcionális zsinóros kábeltoronnyal

Az átgondolt kialakítás két, egymástól függetlenül megrakható súlytoronnyal rendelkezik, valamint fent és lent található kábelhúzó fogantyúval. A különböző beállítási- és kombinációs lehetőségek szinte végtelen számú testgyakorlatokat tesz lehetővé, amelyek egy hatékony edzést és gyors izomfelépítéssel tesznek lehetővé: Kábel vagy Delt-keresztezés, bicepsz-Curl, törzscsavarás, oldalemelés, tricepsz-tolás és keresztirányú lehúzás csak a lehetséges gyakorlatok kis választéka. Egy húzódzkodó rúd teljessé teszi a teljes test-edzést. A fogantyúk csúszásmentes bevonata garantálja intenzív használat során a jó és megbízható fogást. Ugyanakkor a gyakorlatok helyes végrehajtása támogatott és a helytelen terhelések megakadályozásra kerülnek.

A maximális 150 kg-os felhasználói súllyal a fitnesz kábelhúzó különösen terhelhető. Ezt a stabil kialakítás mellet a tartós és magas minőségű acél is támogatja, amelyből a váz készült. A szállítási csomagban megtalálható szerelései kiegészítőknek és a részletes összeszerelési útmutatónak hála a fitnesz zsinóros kábeltorony gyorsan felépíthető és az egész test edzésére használható.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.0

4 értékelés alapján

01.06.2023

01.06.2023

Fin pris. Super kvalitet. Nem at samle. Super support, som man kommer hurtigt i kontakt med

01.06.2023

Ich würde nicht mal 1* vergeben leider geht das nicht. Die Qualität von diesem Kabelzug ist absolut minderwertig. Schief angeschweißte Teile, Bohrlöcher die mit den Gewindelöchern nicht passen, billig verarbeitetes Plastik für die Gewichtsplatten sodass sie die Löcher verformen und man sie nicht aufziehen kann und auch der Stifft zur Gewichtseinstellung nicht passt. Das Schlimmste jedoch ist der Bruch der Schweissnäht an ein einem der Trägerfüsse, ausgewiesen ist der Turm mit 150 KG Gewicht! Ich hatte mir den Turm als Weihnachtsgeschenk besorgt um zu Hause zu Trainieren. Nun bin ich einfach nur Enttäuscht und lasse das Ding zurück gehen!

01.06.2023

-0 (Minus zero)