Ellenőrzött minőség

1 - 24 az 91 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 4

Ha nassolni valókról van szó, minket senki sem tud lekörözni! Royal Catering és Bartscher márkák kiváló minőségű és nagy teljesítményű termékeit találja meg az expondónál. Webáruházunkban konyhai felszerelések és vendéglátóipari cikkek széles választékát találja, amelyek megkönnyítik mindennapi munkáját és jobb munkaeredményeket biztosítanak. Büfé konyha eszközeink robusztus felépítésűek, és tartósságuknak köszönhetően hosszú ideig az Ön rendelkezésére állnak. Érdeklődjön még ma termékeinkről, amelyek biztosítják a gyors ételek élvezetét és a szórakozást minden kerti partin.

Konyhai eszközök gyorséttermébe olcsó áron

A harapni valókhoz használt konyhai eszközök kiválóan alkalmasak bármely étkezdében, konyhában, büfében vagy egyszerűen csak otthoni használatra. A mi konyhai eszközeinkkel a konyha gyorsasága és minősége az élelmiszer-előállításban növekedni fog. A praktikus hamburgerprések és kolbász szeletelők mellett a Royal Catering más professzionális snack-készleteket is fejleszt a különböző alkalmazásokhoz. Ön egy gyroszos tulajdonosa? Egyáltalán nem probléma! Gyros vágó magas funkcionalitása és ergonómiai kialakítása segíti Önt, hogy Ön teljes mértékben az ételek elkészítésére koncentrálhasson. Webáruházunkban kiváló minőségű termékek széles választékát találja az Ön igényeinek megfelelően. Nem számít, hogy Ön egy étterem tulajdonosa vagy egy büfé tulajdonosa - büfé termékeinkkel mostantól még jobb szolgáltatást nyújthat vendégeinek. A hamburger sütő kiegészítéseként például használhat egy kontakt grillt, amely a préselt nyersanyagot tökéletesen grillezett hamburgerré alakítja át. Érdemes megnézni a Royal Catering széles termékkínálatát - fedezze fel a professzionális, kifejezetten az Ön igényeire szabott, kedvező árú vendéglátóipari kellékeket. Inkább hot dog készítőhöz van kedve? Nem probléma! Az expondo gyorséttermi kellékek széles választékában biztosan megtalálja, amit keres!

A hamburger présektől a virsli szeletelők - a legjobb snack-ellátás

Professzionális büfél felszerelés széles választéka várja Önt, így üzletünkben biztosan megtalálja, amit keres. Sült kolbászt vagy virslit szeretnél? Vagy kebabot? És a hot-dogot sem utálod? Akkor látogasson el online áruházunkba, és vásárolja meg a mindenre kiterjedő gondtalan csomagot még ma. Gondoskodjunk a termékek minőségéről, és gondoskodjunk az ételek garantáltan első osztályú ízéről. Akkor vásároljon a Royal Cateringtől egy snack elemet, és emelkedjen fel profi vendéglátóssá - garantáltan! Győződjön meg róla, milyen könnyen, sok-sok erőfeszítés nélkül készíthet sok finom ételt. Válassza a professzionális catering felszerelést catering üzletünkből, és készítsen kulináris finomságokat, mint a profik. A Royal Catering snack-készletei ideálisak mindenféle kereskedelmi vendéglátóipari tevékenységhez, mivel mi a kiváló minőségű konyhatechnológiára specializálódtunk. Így biztos lehet benne, hogy minden termékünk nemcsak minden fontos funkcióval és extrával rendelkezik, hanem rendkívül hatékony is. Szeretné bővíteni kínálatát, és rendkívül funkcionális pizzahűtőasztalt keres? Semmi sem lehet egyszerűbb! Szánjon rá annyi időt, amennyire szüksége van - biztosan megtalálja, amit keres.