Trustpilot

Gyümölcsprések

Akciós
Szűrőkendő - gyümölcsprés - 85 x 58 cm - 5 db
Wiesenfield

Szűrőkendő - gyümölcsprés - 85 x 58 cm - 5 db

Méretek (HxSzéxMa)
82 x 60 x 0.1 cm
16 090,00 Ft 17 090,00 Ft
Korlátozott idejű ajánlat
Legalacsonyabb ár garancia
Alacsony készlet
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan 5. 30.
Akciós
Préskendő - gyümölcsprés - 44 x 45 cm
Wiesenfield

Préskendő - gyümölcsprés - 44 x 45 cm

Méretek (HxSzéxMa)
44 x 44 x 0.5 cm
6 590,00 Ft 8 390,00 Ft
Korlátozott idejű ajánlat
Legalacsonyabb ár garancia
Alacsony készlet
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan 5. 30.
Akciós
Préskendő - gyümölcsprés - 32,5 x 41 cm
Wiesenfield

Préskendő - gyümölcsprés - 32,5 x 41 cm

Méretek (HxSzéxMa)
30 x 44 x 0.5 cm
5 090,00 Ft 7 990,00 Ft
Korlátozott idejű ajánlat
Legalacsonyabb ár garancia
Készleten
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan 5. 30.

Inspirálódjon az expondo blogjával!

Napi egy alma az orvost távol tartja. Így szól a mondás. De mit szólnál egy házi készítésű, vitamindús gyümölcsléhez a változatosság kedvéért? A reggelire frissen facsart álom narancslé valósággá válik - az expondo gyümölcscentrifugájával. Járuljon hozzá a vitaminellátáshoz, és egészítse ki saját konyhai eszközeit egy újabb termékkel.

Az új trend minden konyhában: a gyümölcscentrifuga

Mint tudjuk, egy férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út, és egy finom hamburger vagy egy ikonikus frissen készült hot-dog isteni finomság. Az ilyen gyorséttermi ételek nem jelentenek problémát, amíg az étrendjében egyensúlyt tart az ember és ezek mellett elegendő egészséges ételt is fogyaszt. Mint tudjuk, egy kis felszeletelt gyümölcs jó módja annak, hogy feltöltsük a vitaminháztartásunkat. És nem csak a hideg évszakban elengedhetetlen a megfelelő vitaminellátás a szervezet számára. Az egészséges táplálkozás azonban néha nem is olyan egyszerű a rohanó mindennapokban. Egészítse ki az éttermi vállalkozását gyümölcspréssel, és könnyítse meg a friss gyümölcs- és zöldséglevek elkészítését vendégei számára. A friss gyümölcslevek szemet gyönyörködtetőek lesznek szállodája reggeli büféjében: adjon néhány extra vitamint az étlaphoz, és segítse erősíteni az immunrendszerüket a praktikus gyümölcscentrifuga segítségével! Legyen szó klasszikus narancsléről vagy fűszeresebb kombinációkról sárgarépával és gyömbérrel: a gyümölcscentrifugával bármi lehetséges. De nem csak a könnyű használat teszi lenyűgözővé étterme új gyümölcsprését: az elegáns rozsdamentes acél kialakítás a kiváló megjelenést is biztosítja. Az alacsony zajszintű, mégis nagy teljesítményű motorok lehetővé teszik, hogy gyümölcscentrifugáinkat a nap bármely szakában használhassa. Így a pizza és hot-dog mellett az egészséget sem hanyagoljuk el!

Viszlát adalékanyagok

És ha már az egészségnél tartunk: kérdéses, hogy mennyi valódi gyümölcs van még a boltokban kapható gyümölcslevekben, és hogy a vásárló mit visz be a szervezetébe ezeknek a már előre palackozott termékeknek a fogyasztásával. Gasztronómiai vállalkozásával álljon ki a minőség és az egészség mellett, és menjen biztosra. Az expondo gyümölcscentrifugájával búcsút mondhat a felesleges cukoradalékoknak, ízesítőknek és tartósítószereknek. Döntse el maga, hogy mi van benne: könnyen és mindenekelőtt mindig frissen, legjobb tudása és lelkiismerete szerint állíthatja össze kedvenc italát. Vagy a változatosság kedvéért keverje össze gyümölcsleveit joghurttal vagy tejjel az egyik turmixgépünkkel, és készítsen akár turmixokat is. Az összes ipari gyümölcsprésünk nagy kapacitása lehetővé teszi, hogy nagy mennyiségeket állítson elő - tökéletes a vendéglátó- és szállodaipar számára. Frissen tárolva a hűtővitrinben több napig is eltarthatók az elkészített italok. Néhány jégkockával feldobva jöhet a következő nyár! A kiváló minőségű anyagok garantálják a gyümölcscentrifuga könnyű és gyors tisztítását, és ezáltal a higiénia fenntartását. Válasszon egy mosogatógépben is mosható egyedi alkatrészekből készült készüléket vagy egy üvegből készült turmixgépek. És még egy jó tanács a büféhez: a friss gyümölcslé még jobban mutat egy profi gyümölcslé adagolóban!