Tétel: EX10490013

|

Modell: 9032N-5

Pneumatikus sarokcsiszoló - 2000–20 000 fordulat/perc

76 399,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • praktikus – az ergonomikus, hőszigetelt markolat lehetővé teszi a sarokcsiszoló biztonságos vezetését
  • erőteljes – a nagy teljesítményű meghajtás 2000–20 000 fordulat/perc fordulatszámot biztosít
  • precíz – a sebesség fokozatmentesen állítható a munkahelyzetnek megfelelően a tárcsa segítségével
  • kompatibilis – légcsatlakozó 1/4" belső menettel és 6 mm-es tokmánnyal
  • praktikus – 360°-ban állítható levegőkimenet

TERMÉK LEÍRÁSA

Pneumatikus sarokcsiszoló minden alkalomra

Akár köszörülni, polírozni vagy sorjátlanítani szeretne felületeket, a pneumatikus sarokcsiszoló mindig biztonságosan fekszik a kézben, így Ön célzottan valósíthatja meg elképzeléseit. A professzionális pneumatikus szerszám műhelyekben és építkezéseken egyaránt ideálisan használható. A sarokcsiszoló kezelése egyszerű és precíz, így megfelel a legmagasabb követelményeknek is.

Erőteljes és precíz – levegős sarokcsiszoló a HAZET-től

A 2000–20 000 fordulat/perc fordulatszámmal hatékonyan végezhet számos különböző csiszolási feladatot. A pneumatikus rúdcsiszoló 74 l/perc légáramlással és 6,3 bar maximális légnyomással működik. Az eszköz rendkívül nagy teljesítményű, így segítségével könnyedén csiszolhatja vagy polírozhatja finomra a tárgyakat. A forgási sebességet fokozatmentesen állíthatja be a készülék tetején található tárcsa segítségével. A szögletes kialakításnak köszönhetően a nehezen hozzáférhető helyek is könnyen elérhetők.

Az ergonomikus formájú markolat, és a könnyű konstrukció lehetővé teszik a kényelmes és fáradtságmentes csiszolást. A hőszigetelt markolat rendkívül kényelmesen fekszik a kézben. Az elszívott levegő oldalirányban, 360°-ban távozik egy forgatható elszívószűrőn keresztül, így Ön mindig tisztán és biztonságosan dolgozhat a sarokcsiszolóval. 

Csatlakoztassa a sűrített levegőt egy kompresszorból a 1/4″ belső menetes csatlakozón keresztül. A 6 mm-es tokmány segítségével szükség esetén gyorsan és egyszerűen cserélhetők a csiszolótartozékok. Használja a sokoldalú sarokcsiszolót következő projektjéhez!

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények