Tétel: EX10490011

|

Modell: 9034P-2

Szablyafűrész - 6,3 bar - 9500 löket - 4 mm alumínium - 3 mm acéllemez

108 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • kompakt – praktikus eszköz kis súllyal
  • precíz – ideális kis vágásokhoz és ívekhez
  • erős – duplafalú fémlemezek fűrészelésére is alkalmas
  • sokoldalú – a reszelőtartónak köszönhetően megfelelő tisztításra is
  • kiterjedt – 4 fűrészlappal, 5 reszelővel és imbuszkulccsal

TERMÉK LEÍRÁSA

Kicsi, de erős: pneumatikus szablyafűrész percenként 9500 lökettel

A HAZET kompakt szablyafűrészével a legapróbb lemezterületeket is könnyedén vághatja le a lemezekről. A sűrített levegővel hajtott készülék könnyebb, gazdaságosabb és csendesebb, mint elődei. A számos különböző tartozéknak és a jól átgondolt funkcióknak köszönhetően a karosszéria fűrész ideális segédeszköz minden műhelybe.

Kézi szablyafűrész állítható tartókonzollal

A HAZET mindenre gondolt: a pneumatikus szablyafűrész fogantyújába egy imbuszkulcs van beépítve, amellyel könnyedén állíthatja be a tartókonzolt a kívánt magasságba. A készletben található szerszámok gond nélkül cserélhetők. Választhat az  erőteljes vágásokhoz tervezett reciprok fűrészlap, 3 különböző fűrészlap és az 5 reszelő közül. A praktikus reszelőkkel könnyedén megtisztíthatja a féknyergeket, a szenzorfoglalatokat és még sok mást.

A 9500 fordulat/percnek köszönhetően a kézi szablyafűrész megbízhatóan fűrészeli a 4 mm vastag alumíniumot és a 3 mm vastag acéllemezeket. A karosszériafűrész a duplafalú acéllemezekkel és a kis fűrészelési sugarakkal is könnyedén megbirkózik.

MŰSZAKI ADATOK