Tétel: EX10490024

|

Modell: 1979NW/3

Szerelőlámpák - 3 db - LED - vezeték nélkül tölthetők - mágneses

63 490,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • fényes – energiatakarékos LED lámpák nagy fényteljesítménnyel
  • biztonságos – IP65 védelmi osztállyal, védett a por és a vízsugarak ellen 
  • kényelmes – egyszerű töltés a mágneses alátéten
  • sokoldalú – pont- és területmegvilágításhoz
  • szabályozható – egyedi fénybeállítás gombnyomásra

TERMÉK LEÍRÁSA

Vezeték nélkül tölthető szerelőlámpák erős LED fénnyel

Fényes, szabályozható, vezeték nélküli – ennél jobbat nem is talál. Használja a HAZET 3 részes autószerelő lámpa készletét, és világítsa meg egy gombnyomással a szükséges területeket a járműjavítási munkák során. A kompakt lámpák kényelmesen tölthetők, illetve tárolhatók a mágneses töltőalátéten. A mellékelt felső lámpának és a főlámpának köszönhetően minden munkafolyamathoz jól fel lesz szerelkezve.

LED lámpák a kényelmes munkavégzés érdekében a műhelyben

A műhely lámpa készlet egy keskeny zseblámpából és egy praktikus lámpából, valamint egy töltőpárnából áll. Mindkét lámpa rendelkezik egy felső lámpa a pontos megvilágításhoz és egy fő lámpával a nagy területek megvilágításához. A lámpákat egyetlen gombbal kapcsolhatja be- és ki, illetve válthat a felső és a fő világítás között. Fénypont pedig: a fő lámpán a fényt fokozatmentesen halványíthatja a kívánt fényerőre.

A készlet minden eleme mágneses, így a lámpák számos felületen elhelyezhetők, például emelőkön is, vagyis a praktikus lámpa készlet mindig kéznél van. Az alátét csavarokkal rögzíthető a falhoz. A lámpákat egyszerűen töltheti az alátétre helyezve. Amint a töltőalátétre helyezi a lámpákat a töltési folyamat azonnal elindul. A praktikus jelzőfények jelzik, ha a lámpák készen állnak a használatra.

A gumírozott felületeknek köszönhetően a két ellenőrző lámpa mindig kényelmesen fekszik a kézben. A LED lámpák az IP65 védelmi osztálynak megfelelően védettek portól és a víztől, vagyis a lámpa készlet ideális az autóműhelyben végzett munkához.

MŰSZAKI ADATOK