B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20090257

|

Modell: HT-LM-46M

B-termék - 3.3 kW / 173 cm³ - vágási szélesség: 457 mm

136 990,00 Ft 170 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • pontos – központi és kényelmes vágásimagasság-beállítás 25–75 mm között, 7 fokozatban
  • erős – léghűtéses egyhengeres, négyütemű OHV motor 3.3 kW teljesítménnyel és 173 cm³ lökettérfogattal bármilyen gyepviszonyokhoz alkalmazkodik
  • variálható – 3 az 1-ben (összegyűjtés, mulcsozás, hátsó kiürítés)
  • hatékony – az 457 mm-es (18") vágási szélesség még a nagyobb gyepfelületeket is könnyedén lefedi
  • kényelmes – sima futású, golyóscsapágyas kerekek

TERMÉK LEÍRÁSA

Tip-top gyep a hillvert benzines fűnyírójával

A hillvert fűnyírójával pillanatok alatt szépen gondozott gyepet kap. A sima futású, golyóscsapágyazott kerekek, a változtatható vágási magasság és a lenyűgöző motorteljesítmény Önt is garantáltan meggyőzik majd! Az első vágás után elért eredmény minden kétséget eloszlat, és a tökéletes gyepszőnyeg látványa elégedett mosolyt csal az Ön arcára is a munka végeztével!

Nagy teljesítményű önjáró fűnyíró rugalmas funkciókkal

Használja a benzinmotoros fűnyíró erejét és precizitását a fűnyíráshoz! Erőteljes 4 ütemű OHV motorjával és 3,3 kW teljesítményével a mulcsozó fűnyíró megbízhatóan és tisztán vágja le a vékony és a vastag fűszálakat. A vágási magasságot központilag és rendkívül kényelmesen állíthatja be 25–75 mm között, 7 tökéletesen összehangolt lépésben. Az 457 mm-es vágási szélességgel gyorsan és hatékonyan nyírhat nagyméretű gyepfelületeket, valamint a kompakt fűnyírógép segítségével a keskeny területeket is könnyedén karbantarthatja.

Nem minden talajfelület egyforma, a golyóscsapágyas kerekekkel azonban könnyedén haladhat át még az egyenetlen területeken is. Indítsa el a mindössze 96 dB hangkibocsátású fűnyírót visszarúgással, és győződjön meg az egyenletes és hatékony működésről! A kiváló minőségű egyedi alkatrészekből álló robusztus konstrukció rendkívül stabil és tartós.

A fű összegyűjtéséhez vágás közben az önjáró fűnyíró egy 60 literes gyűjtőkosárral rendelkezik, amely a hátsó kidobónyíláson keresztül töltődik fel. Vagy alkalmazza a mulcsozási funkciót, és használja fel a levágott füvet azonnal trágyázásra! Ehhez ajánlott gyakrabban nyírni a füvet, hogy a lehető legfinomabb vágást kapja a mulcsozáshoz. Akár mulcsozás, akár gyűjtés, a 0,8 literes benzintartálynak köszönhetően a benzinmotoros fűnyíróval bármilyen gyepfelületen rugalmasan, kábel nélkül és folyamatosan dolgozhat.

MŰSZAKI ADATOK