B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20090435

|

Modell: HT-HECTOR-100B

B-termék Benzines ágaprító - 6 LE - 50 mm

204 990,00 Ft 254 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • erőteljes – 6 lóerős benzinmotor 3600 ford./perc vágási sebességgel legfeljebb 50 mm átmérőjű ágak felaprításához
  • rugalmas – előre igazított kilökőtölcsér, a nagy garat gondoskodik a könnyű feltöltésről
  • tartós – a 3,9 l-es benzintartály lehetővé teszi a zavartalan munkavégzést akár 2 órán át
  • biztonságos – a tartóelem biztosítja a robusztus acélszerkezet stabilitását
  • mobil – könnyen szállítható a két nagy, felfújható keréknek köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Aprítsa fel kerti nyesedékét a hillvert benzines ágaprítóval

Meg szeretné formázni bokrait, sövényeit vagy fáit? De mi legyen a gallyakkal? HT-HECTOR-100Bbenzines ágaprítójával a hillvert optimális megoldást kínál kertje számára, és 70-80%-kal csökkenti a kerti hulladék mennyiségét. A felaprított mulcsot használhatja komposztálásra vagy a tök, cukkini vagy más növények ágyásainak befedésére.

Mobil kerti ágdaráló nagy kerekekkel

A benzinüzemű, 6 lóerős kerti aprítógép erőteljes, négyütemű motorjával akár 50 mm átmérőjű ágakat és gallyakat is felapríthat a nagy tartályon keresztül. Az ágaprító géppel a leveleket vagy a virágokat is gyorsan és hatékonyan apríthatja fel. A kényelmes munkapozíció érdekében a kidobótartály az adagolótartállyal szemben helyezkedik el, így a felaprított növényeket könnyen összegyűjtheti egy zsákba vagy egy talicskába.

A kerti gallyaprító 6 lóerős benzinmotorját egy kábel segítségével indíthatja be. A benzines ágdaráló vágási sebessége max. 3600 ford./perc. A gallydaráló továbbá rendkívül költséghatékony, fogyasztása mindössze2 l/h. Az üzemanyagtartály kapacitása3,9 l, így a benzines aprítógéppel megszakítás nélkül dolgozhat akár 2 órán keresztül is.

A stabil acélszerkezet rendkívül strapabíró és robusztus, így ág aprító ellenáll a nagy terhelésnek is. Az edzett acélból készült pengék szintén megbízhatóan működnek. Az Ön biztonsága érdekében az aprítógép egy start/stop kapcsolóval van felszerelve.

A két nagy, levegővel töltött kerékkel ellátott stabil alvázon gyorsan és egyszerűen szállíthatja a professzionális aprítógépet a vonókonzol segítségével. A munkavégzés helyén helyezze a kerti aprítót biztonságosan a tartóelemekre.

Tippek:

  • Az aprítás során mindig viseljen szemvédőt és kesztyűt!
  • Ügyeljen a kimeneti tengelyre. Ennek mindig szabadon kell lennie. Ha a gyűjtőzsák megtelt, az a készülékben elakadást okozhat!
  • Az aprított gallyak átmérője nem haladhatja meg a 50 mm-t!
  • Soha ne nyúljon az aprítógépbe!

MŰSZAKI ADATOK