B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20090291

|

Modell: HT-RUNDLE-14

B-termék Traktorülés - 42 x 40 cm - állítható

47 990,00 Ft 59 899,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • kényelmes – széles és kényelmesen párnázott ülés
  • tartós – a robusztus acélváznak és a PVC-ülésnek köszönhetően
  • univerzális – ideális a 23 x (28 - 28.5) cm-es szerelőlapnak megfelelő méretű traktorokhoz, fűnyírókhoz, targoncákhoz stb.
  • állítható – 16 cm-rel állítható ülésmagasság és 15 cm-rel állítható távolság, valamint dönthető háttámla
  • egyszerű – az összeszerelés és a beállítások intuitív módon végezhetők el

TERMÉK LEÍRÁSA

Univerzális és állítható traktor ülés a hillvert-től

A traktor ülés a hillvert mezőgazdasági kellékei közül nagy méretének és első osztályú kárpitozásának köszönhetően kényelmes ülőhelyet biztosít hosszú utak során is. Tartós anyagával és a stabil szerkezetével a vezetőülés ideális traktorokhoz, fűnyírókhoz, targoncákhoz, valamint más gépekhez is.

Kímélje hátát, és cserélje rendszeresen a targonca ülést!

A fűnyíró üléseket körülbelül 1000 munkaóra után érdemes kicserélni, hogy az ülés ne terhelje meg túlzottan a hátát. A hillvert univerzális és könnyen felszerelhető targoncaülésével pillanatok alatt végrehajtható az üléscsere. A habszivacs párnázat nagy terhelés mellett is megtartja formáját. A 42 x 40 cm-es, max. 120 kg-os teherbírású, tágas fűnyíró traktor ülésen számos használat után is garantált a kényelmes ülőpozíció. A fűnyíró traktor ülés acélváza és a PVC-felület rendkívül robusztus, vízálló, könnyen tisztítható és tartós.

A maximális kényelem érdekében csúsztassa a teljes ülést előre vagy hátra 15 cm-rel. A magasság 16 cm-rel állítható. A háttámla szintén gond nélkül igazítható 90° / 110° (elöl) és 20° / 30° között egyéni igényeinek megfelelően.

Az ülés univerzálisan illeszkedik a különféle járművekhez. Vegye azonban figyelembe a szerelőlap 23 x (28 - 28.5) cm-es méretét. Amennyiben a kívánt géphez nem megfelelők ezek a méretek, kínálatunkban számos más traktor és targonca ülést talál, a traktor kiegészítők kategória alatt. A fűnyíró ülés gyorsan és könnyen felszerelhető. A használati útmutatóban további információkat talál az ülés biztonságos rögzítéséről.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények