Trustpilot
(11) értékelés

Benzines aprítógép - 6,5 LE - 80 mm

439 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10090080

|

Modell: HT-HECTOR 212T

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan május 2., csütörtök
5% Kedvezmény legalább 3 azonos termék vásárlása esetén, és 10% Kedvezmény legalább 5 termék vásárlása esetén!
Fix ár
Termékenként
Kedvezmény
439 990,00 Ft
439 990,00 Ft
0%
1 319 970,00 Ft
417 990,50 Ft
5%
2 199 950,00 Ft
395 991,00 Ft
10%
Főbb jellemzők
  • nagy teljesítményű – 6,5 LE-s motor 3.600 ford./perc-es sebességgel aprít akár 80 mm átmérőjű ágakat is
  • rugalmas – 90°-os lépésekben állítható kidobótölcsér, oldalirányú kidobás lehetséges
  • hatékony – 6,5 LE-s motor csak 1,6 l/óra fogyasztással
  • kitartó – 3,5 l -es benzintank és 0,6 l -es olajtartály lehetővé teszi a szünetmentes munkát, akár több mint 2 órán át
  • mobil és stabil – két nagy, felfújható kerék és robusztus acélház
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


3.9

11 értékelés alapján

Rendezés :

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Csinálj valamit!

Van egy gyorsan növekvő sövényünk, amely körülbelül 100 m hosszú. Néhány év leforgása alatt hatalmas mennyiségű vágás gyűlt össze, amit most fokozatosan aprítok fel. Az iratmegsemmisítő gyorsan működik, és mindent könnyedén aprít. Kiváló készülék! Az is pozitívum számomra, hogy a pozícióváltás könnyed. Egyértelmű vásárlási ajánlás!

Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Ireland

Faaprító HT-Hector 212T

Három hetet kellett várni a szállításra, ami természetesen a koronavírus-járvány közepén volt. Érkezéskor egy darabokból álló, villáskulcsos összeállítás volt a munkához. Feltöltötte a motorolajat, feltöltötte a benzintankot, a faaprító a kulcs első elfordítására indult. Kicsit több mint 80 kg-os súlyával EGY személy számára nagyon jól manőverezhető. 107Dba-nál kicsit hangos, a fültokok is, és persze a szemvédő is azonnal munkába állítottam a faaprítót. Nagyon gyorsan nagy mennyiségű levágott kalászot, sövényt, sövényt stb. szállított ki a kertemből egy jól kezelhető talajtakaró/forgácstömegbe, és természetesen az eredeti mennyiségnek csak töredékével. Az Expondo szerint akár 80 mm-es átmérőt is képes kezelni. Még nem érte el ezt az átmérőt, de eddig a faaprító mindent megtett, amit betáplált. Lenyűgöző teljesítmény, ajánlott!

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve ManoMano France

Nagyon jó termék

Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Italy

Kiváló aprítógép

Nem ismertem ezt a boltot, azt kell mondanom, hogy pozitívan lenyűgözött a minden probléma esetén elérhető kezelők hatékonysága.Ami a terméket illeti, ezen az áron a kulcsos gyújtásnál sem találsz semmit. mint a pull, ráadásul a termék nagyon masszív, szép és nagyon jól aprítható, mindenképp ajánlom mindenkinek, aki egy professzionális termékbe szeretné fektetni a pénzét.

Eredeti értékelés megjelenítése

10 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

FELSŐ APRÍTÓK

Nemrég vettem ezt a chippert az expondótól. A rendelés egyszerű volt, a szállítás gyors és a készülék TOP. A csomagolás első osztályú volt, az összeszerelés pedig egyszerű. Az iratmegsemmisítő nagy teljesítményű, és könnyedén behúzza a nagyobb ágakat is levelekkel! Ez szórakoztatóvá teszi a darabolást. :-)

Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo France

Jó gép

Nehézségmentes összeszerelés után csináltam egy próbát kicsiken. Babér ágak és nyár kb 5 cm-es nagyobb ágai, elvárásaimnak megfelelő jó munka, később nagyobb mennyiségben megtekinthető.

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve ManoMano France

Használtam és megfelelt az elvárásaimnak. Anyaga, könnyen összeszerelhető. 50 mm D feletti ágaknál nincs csoda. Nagyon elégedett ezzel a vásárlással.

Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon United Kingdom

Hillvert Hector 212T kerti aprító/mulcsozó

Hillvert Hector 212T kerti aprító/mulcsozó - az ígért határidőn belül szállítjuk. Úgy tűnik, ez egy megbízható gép, és elvégezte a tőle elvárt feladatokat - nagy mennyiségű cserje- és sövénycsökkentést, valamint a kisebb, lombosabb dugványokat. Délután 2-re csökkenti a 10 üreges zsák törmeléket. Súlya (körülbelül 80 kg) és felépítése (levegős abroncsok) könnyen mozgatható, ahol szükség van rá. A biztonsági utasítások megérkeztek a géppel, de a lényeges összeszerelési és üzemeltetési utasítások kezdetben hiányoztak a szállításból. Azonban amint felvettük a kapcsolatot az expondo megfelelő osztályával, ezeket készen kaptuk. Az Expondo igyekezett biztosítani, hogy a tőlük kapott szolgáltatás kielégítő legyen, és miután ezt a kezdeti problémát orvosolták, minden rendben volt. Biztosítottak bennünket arról, hogy a jövőben minden szállítmányhoz mellékelni fogják az összeszerelési és kezelési útmutatót. Nagyon elégedettek vagyunk a géppel.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Switzerland

Első ránézésre nagyon jól sikerült

Könnyű összeszerelés, jól megépített és robusztus alváz. Kis ágakon jól működik, de 80 mm-es ágakat egyáltalán nem képes feltörni, 40 mm-től már leáll a motor és 50 mm-es ágnál a motor leáll! A bemeneti csatorna fröccsenésgátló műanyaga túl merev és rosszul felépített! (gumival és hosszú csíkokkal cserélni, hatékonyabb! A csapágy zsírzógombjai rosszul helyezkednek el, főleg a hajtószíjvédő oldalon, 90 fokkal elforgatva a zsírzógombok vízszintesen helyezkednek el, könnyebben kenhető és jobban védhető!

Válasz tőle

Kérem, tudassa velünk. Mindig segíteni és fejlődni szeretnénk, de ehhez szükségünk van az Ön támogatására, hogy ez a jövőben ne fordulhasson elő. Együtt el fogjuk érni ezt.
Eredeti értékelés megjelenítése

7 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Finland

A legrosszabb beszerzés az életben! Semmi sem működik, és ha nem tart sokáig. Undorító összeszerelés hibás alkatrészekből. 5 eurót sem ér. Lehet, hogy ilyen szerencsés vagyok, de ez tény!

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket