(1) értékelés

Tétel: EX10090122

|

Modell: HT-ROBSON-SP2200-72

Kút szivattyú - 9.000 l/h - 2.200 W

147 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • megbízható - biztonságos és kényelmes használat a vezérlőpulton keresztül
  • erőteljes - 2.200 W-os motor az optimális szivattyúteljesítmény érdekében
  • gyors – 9.000 l/óra maximális áramlási sebesség
  • erős - 72 m-es szállítási magasság
  • vízálló - rozsdamentes acél ház megakadályozza a korrózió által okozandó károsodását

TERMÉK LEÍRÁSA

Megbízható kút szivattyú az Ön vízellátásáért

A hillvert kút szivattyúja megbízhatóan látja el növényeit és kertjét vízzel, még hosszabb szárazság idején is. A mélykúti szivattyú tökéletes fúrásokhoz és kutakhoz, de víztárolókat is elláthat vagy épületi magasság különbségeket is könnyedén legyőz. hillvert a kerti tartozékok specialistája, aki búvár pumpáji a kerti víz ellátását könnyen biztosítják.

A biztonságos mélykúti szivattyú külső vezérlődobozzal

A hatékony motornak köszönhetően a kút szivattyú 9.000 l/órás maximális áramlási sebességgel dolgozik. A nagy teljesítményű motor 2.200 W-al rendelkezik és 2.850 ford./perces sebességet állít elő. A hosszú tápkábelnek köszönhetően a mélykúti szivattyú akár 20 m-re is leengedhető a vízforrásig, a szállítási magasság pedig eléri a 72 métert. Maga a motor hermetikusan tömítve lett, így védve van a nyomástól és a víztől.

A vezérlő dobozon keresztül a kerti kút szivattyú nagyon könnyen és kényelmesen vezérelhető.   Ezenfelül a vezérlőpult egy túláram védőkapcsolóval is el van látva, amely megbízhatóan védi a kút szivattyút a sérülésektől.   A kút szivattyú tökéletesen használható tiszta vízzel, amely homok tartalma nem lépi túl a 0,25 %-ot, valamint a 60 °C-os hőmérsékletet, ami ezt a szivattyút tökéletessé teszi ivóvíz pumpának. A mélykúti szivattyú háza rozsdamentes acélból készült, ezért korrózió és szennyeződés taszító. Ezenkívül megbízhatóan teljesít a legmagasabb elvárásoknál is.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

01.06.2023

Sehr schnelle Lieferung in einer sehr sicheren verpackung. Pumpe arbeitet jetzt einige Zeit tadellos ! Einfach weiter zu empfehlen.