Új

Tétel: EX10090555

|

Modell: HI-LOGS-110

Rönkhasító kalapáccsal - manuális - edzett szénacél pengével

24 390,00 Ft 35 690,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • optimális – a tűzifa kézkímélő hasításához kandallókhoz, kályhákhoz stb.
  • hatékony – az edzett hasítópenge V-alakú fogazattal a legjobb hasítási eredményt nyújtja elakadás nélkül
  • robusztus – a magas széntartalmú acélszerkezet ellenálló és tartós
  • stabil – két rögzítőfurat a munkalaphoz való biztonságos rögzítés érdekében
  • praktikus – tárolja a hasított fát az alapon, és szállítsa kényelmesen a kandallóhoz a fogantyúként használható nyílás segítségével

TERMÉK LEÍRÁSA

A kézi rönkhasítóval megfelelő méretűre vághatja a tűzifát

Tűzifát szeretne hasítani kandallójához? A hillvert kézi rönkhasítójával gyorsan és biztonságosan dolgozhat! A megerősített alap, az edzett penge és a széles nyílás megkönnyítik a tűzifa hasító működtetését. A mellékelt kalapácsnak köszönhetően a kézi fahasítóval megfelelő méretűre vághatja a tűzifát kandallójához!

Stabil fahasító hatékony hasítópengével

Hasítsa fel a rönköket könnyedén és elakadás nélkül a fa hasítóval! A robusztus, edzett hasítópenge V-alakú fogaival megkönnyíti a nagy rönkök felaprítását könnyen kezelhető darabokra. A robusztus acélszerkezet ellenáll a nagy terhelésnek is. A penge maximum 160 mm átmérőjű rönkökhöz készült, amelyeket biztonságosan helyezhet a peremre. A hasítóék megemelt helyzetének köszönhetően a hosszabb fadarabokat is könnyedén és biztonságosan apríthatja fel.

A sokoldalú és robusztus rönkhasítót szilárdan rögzítheti a munkalaphoz a két rögzítőfurat segítségével. Alternatív megoldásként használja a megerősített alapot a maximális stabilitás érdekében, bármilyen sík felületen. Ha az eszköz nincs összeszerelve, tárolja a hasított rönköket az állványon, és használja a nyílást fogantyúként a tűzifa szállításához.

MŰSZAKI ADATOK