Tétel: EX10090297

|

Modell: HT-RUNDLE-20

Traktorülés - 47 x 38 cm - rugózás 40–110 mm - állítható

119 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • kényelmes – széles és kényelmesen párnázott ülés 40–110 mm rugózással
  • tartós – a robusztus acélváznak és a PVC-műbőr ülésnek köszönhetően
  • univerzális – ideális a 12 x 21.1 / 14 x 20 cm-es szerelőlapnak megfelelő méretű traktorokhoz, fűnyírókhoz, targoncákhoz stb.
  • állítható – 7 cm-rel állítható ülésmagasság és 15 cm-rel állítható távolság, valamint 8°-ban dönthető háttámla
  • egyszerű – az összeszerelés és a beállítások intuitív módon végezhetők el

TERMÉK LEÍRÁSA

Univerzális traktor ülés rugózással a hillvert-től

A traktor ülés a hillvert mezőgazdasági kellékei közül nagy méretének, első osztályú kárpitozásának, valamint rezgéscsökkentő mechanikus rugózásának köszönhetően kényelmes ülőhelyet biztosít hosszú utak során is. Tartós anyagával és a stabil szerkezetével a vezetőülés ideális traktorokhoz, fűnyírókhoz, targoncákhoz, valamint más gépekhez is.

Kímélje hátát, és cserélje rendszeresen a targonca ülést!

A fűnyíró üléseket körülbelül 1000 munkaóra után érdemes kicserélni, hogy az ülés ne terhelje meg túlzottan a hátát. A hillvert univerzális és könnyen felszerelhető targoncaülésével pillanatok alatt végrehajtható az üléscsere. A habszivacs párnázat nagy terhelés mellett is megtartja formáját. A 47 x 38 cm-es, max. 130 kg-os teherbírású, tágas fűnyíró traktor ülésen számos használat után is garantált a kényelmes ülőpozíció. A fűnyíró traktor ülés acélváza és a PVC-felület rendkívül robusztus, vízálló, könnyen tisztítható és tartós.

A maximális kényelem érdekében csúsztassa a teljes ülést előre vagy hátra 15 cm-rel. A magasság 7 cm-rel állítható. A háttámla szintén gond nélkül igazítható 8°-ban egyéni igényeinek megfelelően.

Az ülés univerzálisan illeszkedik a különféle járművekhez. Vegye azonban figyelembe a szerelőlap 12 x 21.1 / 14 x 20 cm-es méretét. Amennyiben a kívánt géphez nem megfelelők ezek a méretek, kínálatunkban számos más traktor és targonca ülést talál, a traktor kiegészítők kategória alatt. A fűnyíró ülés gyorsan és könnyen felszerelhető. A használati útmutatóban további információkat talál az ülés biztonságos rögzítéséről.

MŰSZAKI ADATOK