Hűtőpultok

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 6 az 6 termék

A szűrésre nincs találat!

A hűtőpult ideális megoldás minden vendéglátóipari létesítmény számára. Ezek az innovatív készülékek kiváló minőségű hűtőszekrényt és nagy munkafelületet kombinálnak. A szakács a friss élelmiszereket a hűtőtálban tárolhatja, és közvetlenül a készülék munkafelületén dolgozhatja fel. A hűtőpult például ideális megoldás a pizzafeltöltéshez. Az ízletes pizzák alapanyagai mindig kéznél vannak, így a vendéglátóipari vállalkozó jelentősen optimalizálhatja a munkafolyamatokat a vállalkozásában. Ebben a kategóriában a gasztronómiai szolgáltatók kiváló minőségű pizzahűtőpultokat találnak.

A pizza tálalása különösen kényelmes egy hűtőpult segítségével

A hűtőpultot használják, ahol a személyzetnek mindig kéznél kell lennie az ízletes ételek hozzávalóinak. Sok élelmiszer romlandó, ezért a szakácsoknak hűvösen kell tartaniuk ezeket az összetevőket. A vendéglátóiparban azonban az is fontos, hogy a személyzet gyorsan és zökkenőmentesen el tudja készíteni a pizzákat és más ételeket. Erről egy modern hűtőpult gondoskodik. A hűtőegységek elegendő helyet biztosítanak a nagy mennyiségű alapanyag számára. A hűtőpultnál dolgozó személyzetnek ezek az összetevők azonnal kéznél vannak, amikor szükség van rájuk, és nem kell elhagyniuk a munkaterületet. A kereskedelmi hűtőpult több hűtőkamrát és különböző hűtőpultfiókokat kínál az élelmiszerek számára. Ez lehetővé teszi a vendéglátó személyzet számára, hogy a hektikus napi rutinban is áttekinthető legyen. A hűtőpultban lévő nagy teljesítményű hűtőegységek biztosítják az asztalok belsejében az állandó hűtési hőmérsékletet.

A hűtőpult előnyei: mindig friss élelmiszer közvetlenül a munkahelyen Elegendő tárolóhely a hűtőpult nagy mennyiségű élelmiszer tárolásához a nagy teljesítményű hűtési technológia állandó hűtési hőmérsékletet biztosít Az ilyen egységek gyártói sok hűtőpultot erős kompresszorokkal szerelnek fel. Ez lehetővé teszi, hogy az adott hűtőpult a lehető legrövidebb idő alatt elérje az előre beállított hűtési hőmérsékletet. A modern készülékekben csak környezetbarát hűtőközegeket használnak. A hűtési technológia különösen nagy teljesítményű, ugyanakkor gazdaságos az energiafogyasztás szempontjából.

Egy hűtőpult sokféle munkához

Természetesen a személyzet nem csak a pizzák elkészítésével foglalkozhat a vendéglátóipar számára a hűtött pult munkalapján. A gránit vagy rozsdamentes acél munkalapok rendkívül tartósak és ellenállóak. Ez azt jelenti, hogy a szakács ezt a munkafelületet használhatja például a hűtőpultban tárolt zöldségek és húsok feldarabolásához, majd gyorsan megkenhet egy bagettet. A séf ezeket az élelmiszereket közvetlenül a hűtőpultból veheti át és dolgozhatja fel időveszteség nélkül. Ezek a készülékek továbbá ideálisak az italok tárolására és hűtésére. Sok étteremben az üzemeltetők a hűtőpultot italpultként használják. A pultosok a finom koktélokhoz vagy gyümölcslevekhez szükséges gyümölcsöket az egységek munkafelületén vághatják fel, és az ehhez szükséges hozzávalókat közvetlenül a hűtőpultok vehetik át.

A modern hűtőpult rozsdamentes acélból készül. A rozsdamentes acél állandó higiéniai színvonalat garantál a vendéglátósnak. A rozsdamentes acél különösen robusztus, tartós, és a baktériumoknak nincs esélyük megtelepedni a rozsdamentes acélfelületen. A professzionális rozsdamentes acélból készült hűtőasztal a rozsdamentes acél különleges anyagtulajdonságainak köszönhetően különösen könnyen tisztítható. A személyzet gond nélkül tisztíthatja a gasztronómiai hűtőpult fertőtlenítőszerekkel és kemény tisztítószerekkel. Ez semmilyen módon nem károsítja az anyagot. Használható fagyasztóasztalként, italpultként vagy élelmiszer tárolására szolgáló hűtőberendezések. A hűtőpult kiváló szolgáltatást nyújt a vendéglátás minden területén.