(2) Vélemények

Tétel: EX10130016

|

Modell: IN-EI-176

Tojás inkubátor - 176 tojás

335 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • professzionális – teljesen automatikus keltetőgép 2 tartó tálcával és kosárral
  • hőmérséklet - intelligens hőszabályozás 30 és 39,5 °C között
  • nagy teljesítményű – optimális hőmérséklet és páratartalom a 250 W-os motornak hála
  • tartozékok - vízadagolóval és lámpával a tojáshéjak átvilágításához
  • univerzális - négy különböző tojásméret: Csirke (176 tojás), liba (64), kacsa (126), fürj (442)

TERMÉK LEÍRÁSA

Az incubato keltetőgépje szárnyasokat kikeltet

Ha nagy mennyiségű szárnyasokat szeretne tenyészteni, akkor bízzon az incubato IN-EI-176 keltetőgépében. A mezőgazdasági felszerelések közé tartozó keltetőgép egy robusztus fémházzal rendelkezik, amelybe akár két, szárnyas tojással telelévő tálcát is helyezhet. A hőmérséklet, páratartalom és a tojások forgatása automatikusan vezérlet, amely egy optimális kikelési arányt biztosít. Tartozékként kap egy ellenőrző lámpát is, amely segítségével ellenőrizheti a tojást a héján keresztül.

Mindegyik szárnyashoz a megfelelő beállítás az automatikus inkubátorral

Az incubato keltetőgépje kitűnik a sok közül az átlátható kezelőfelületével, mely négy LED-kijelzővel lett ellátva. A páratartalom vagy a hőmérséklet értékei pontosan és kényelmesen beállíthatók. A tojások mozgatása közötti időtartam is beállítható az Ön igényei és a tojás típusa szerint. De ha szeretné akkor a keltetőgép alapbeállításait is használhatja. A keltetőgép teljesen automatikusan elvégzi az összes beállított értéket. A szállítási csomagban található ellenőrzőlámpának hála a csibék fejlődését mindig ellenőrizheti. Hogy a keltetőgép belsőjét kívülről is ellenőrizhesse, az ajtóba egy praktikus ablak lett beépítve.

176 normális méretű tojás, 64 libatojás vagy alternatívaként 126 kacsatojás keltethető egyszerre a két szinten. Ezenfelül a keltetőgép egy kossárral is rendelkezik az alján. A tojástartók valamint a kosár is könnyedén kivehető a belső rész hatékony tisztítása érdekében.

A hőmérsékletvezérlés a keltetés legfontosabb része, amely akár 35 napig is tarthat. Ezért a hőmérsékletet pontosan beállíthatja 30 és 39,5 °C között egy tizedes pontossággal, amelyet az inkubátor állandóan tart. Az automatikus mozgatási mechanizmus a tojásokat óvatosan döntögeti 45°-ban jobbra és balra. A működéshez a keltetőgép csak 250 W-os teljesítményt igényel, amellyel különösen költséghatékony.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


3.0

2 értékelés alapján

08.02.2023

Sclechte Informationen bei Ersteinstellung. Extreme schwankunken der Trmperatur und Luftfeuchtigkeit

08.02.2023

Beschreibung mangelhaft