Italadagolók

1 - 24 az 44 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 2

Vásároljon Gastro italadagolót. Professzionális készülékek éttermek és szállodák számára

Szereti a forró teát a kanapén élvezni? Az expondo gasztronómiai italadagolójával pillanatok alatt elkészítheti ezt! Más instant ételeket, például a csészeleveseket vagy az öntetes tésztaételeket részesíti előnyben? Ezek sem jelentenek problémát az italadagolóink számára. Ha azonban olyan kiváló minőségű gasztrokészüléket keres a forró vízhez, amely képes közvetlenül felmelegíteni a leveseket, akkor próbálja ki leves melegentartóinkat, vagy használja tésztafőzőinket a tészta főzéséhez. A Royal Catering energiatakarékos vízforralójával garantált a hosszú élettartam és természetesen a megbízhatóság!

Italadagoló vízcsatlakozóval: Kényelmes használat

A rozsdamentes acélból készült forróvíz-adagolóinkkal a múlté a várakozás, hogy először teát igyon. A professzionális vízforralók mindegyike a töltött vízmennyiség gyors felmelegítését kínálja nagy teljesítményű fűtőelemek segítségével. Semmi sem áll kedvenc teája elkészítésének útjába. Legyen az reggel egy Earl Grey tejjel, délután egy borsmentatea vagy este egy gyümölcstea: forróvíz-adagolóink a nap bármely szakában tökéletes teát varázsolnak Önnek. Mindegyik első osztályú rozsdamentes acélból készült, ezért könnyen és gyorsan tisztítható. Ez az anyagválasztás továbbá megbízható védelmet nyújt a korrózió ellen, és még intenzív, hosszú távú használat esetén is megakadályozza a kopás jeleit. Ezt a megbízható rozsdamentes acél biztosítja, ami húsdarálóinkat vagy zöldségszeletelőinket igazi munkamegtakarítássá teszi.

A magas minőségnek és az átlagon felüli töltési mennyiségnek köszönhetően a vízcsatlakozással ellátott gasztro-italadagoló ideális a napi professzionális nagyüzemi igények kielégítésére az Ön vendéglátóipari vállalkozásában. Készülékeink nemcsak klasszikus, kipróbált és bevált dizájnjukkal, hanem funkcionalitásukkal is meggyőznek. Italadagolóink például különösen energiatakarékosak, és a töltött vízmennyiséget rendkívül gyorsan forráspontig melegítik. Ez a rendkívül erős fűtőelemek segítségével lehetséges, amelyek akár 3000 W-os teljesítménnyel 100 °C-os maximális hőmérsékletre melegítik a vizet. Ezenkívül minden italadagolónk rendelkezik egy praktikus szintjelzővel, amely áttekintést nyújt a töltött folyadék aktuális mennyiségéről. A biztonságról egy kontroll-lámpa is gondoskodik, mivel ezt a hot dog készítőinkben is használják.

Professzionális italadagolók: az expondo kínálatában

A kerti kocsi előnyei: minden elképzelhető anyag és szerszám egyszerű és kényelmes szállítása a nagy teherbírású és nagy térfogatú kocsitálcák lehetővé teszik nagy mennyiségek szállítását könnyű kirakodás a professzionális billenőmechanizmusnak köszönhetően számos modellnél Különösen az XXL kerti kocsik jelentős rakodási térfogatot és ennek megfelelően nagy teherbírást kínálnak. Ezeknek a kerti szállítókocsiknak például 350 kg-os anyagtömeg sem jelent problémát. Az ilyen kocsik kádjai modelltől függően 120 literes vagy még nagyobb űrtartalmúak lehetnek.

Az Expondo nem csak az italadagolók különböző modelljeit kínálja, hanem különböző márkákat is. A Royal Catering és a Bartscher például különböző méretű professzionális vízforralókat kínál. A választék a 6,8 literes töltőtartalomtól kezdve a 15 és 20 litereseken át egészen a 30 literesig terjed. A 30 literes vízforraló rendelkezik a legnagyobb, 3000 W-os teljesítménnyel. Mivel minden italadagoló súlyát minimálisra csökkentették, még a Royal Catering rendkívül nagyméretű modellje is csak 4,7 kg-ot nyom. Ez a kis súly és az összes kínált italadagoló ergonomikus fogantyúja könnyű szállítást biztosít, és így lehetővé teszi a mobil használatot. Garantáltan könnyedén használható, például családi ünnepségeken vagy a karácsonyi vásáron. Ebből a célból nemcsak vizet, hanem más forró italokat, például kávét vagy forralt bort is melegíthet. Az összes italadagolónk különleges tulajdonsága, hogy képes sört főzni. A Royal Catering az Ön professzionális partnere, ha az ételek melegen tartásáról van szó! Online áruházunkban ételmelegítőket vagy melegentartó pultokat is talál!