Ellenőrzött minőség

Kézi köszörűk

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

A kézi köszörűgéppel a szakemberek a fémek széles skáláját csiszolják, vágják és polírozzák. A készülékeket elsősorban autószerelő műhelyekben használják, de természetesen bármely más fémipari műhelyben is használhatóak. A sűrített levegős egyenescsiszolók gyártói általában tartozékok széles választékával szállítják készülékeiket, így a szakember sokféle munkát végezhet a készülékkel. További tartozékok opcionális megvásárlására természetesen bármikor lehetőség van. Ebben a kategóriában a profik és a hobbisták garantáltan megtalálják a megfelelő légcsiszolót.

A szakemberek inkább különböző légszerszámokat használnak

A modern pneumatikus egyenescsiszoló igazi mindenes. A számos különböző tartozék segítségével a mesterember a sűrített levegős egyenescsiszolót egyénileg az adott munkához igazíthatja. Az egyenes csiszolók alapvetően sűrített levegővel működnek, amely a tartozékot forgásba hozza. Ezáltal a kézműves olyan szerszámot kap, amelyet különösen nagy teljesítmény jellemez. A 20 000 fordulat/perc és annál nagyobb üresjárati fordulatszám nem ritka ezeknél a szerszámoknál. Ez a figyelemre méltó teljesítmény teszi az egyenes csiszolót ideális professzionális használatra. Ezen eszközök rendkívül nagy teljesítménye ellenére működésük során nagyon kevés sűrített levegőt fogyasztanak. A mesterembernek ezért nincs szüksége különösen erős kompresszorra e szerszámok működtetéséhez. A sűrített levegős egyenescsiszolók szállítási körébe tartozó tartozékok lehetővé teszik a mesterember számára, hogy sokféle munkát végezzen egy ilyen eszközzel sokféle fémen. A modern pneumatikus egyenescsiszolók igazi multiszerszámok, amelyek minden műhelyben igazi értéket képviselnek.

A köszörűgép előnyei:

a szerszámok különösen nagy teljesítményt nyújtanak alacsony sűrítettlevegő-fogyasztás mellett Számos cserélhető tartozék teszi a pneumatikus egyenescsiszolókat igazi multiszerszámokká. A sűrített levegős egyenes csiszolók alkalmasak profik és hobbisták számára.

A modern egyenescsiszolók gyártói gyakran az egyenescsiszoló tartozékaival együtt, készletben, praktikus hordtáskában szállítják szerszámaikat. Így a gyártók garantálják a szerszámok biztonságos szállítását és optimális mobilitását. Maguk a szerszámok és a tartozékok biztonságos helyet találnak a tokokban.

A köszörűgépek különösen kényelmessé teszik a munkavégzést

Kompakt méreteiknek és ergonomikus kialakításuknak köszönhetően a modern pneumatikus egyenescsiszolók használata különösen kényelmes. A mesterember hosszú ideig tud dolgozni a kézi köszörűvel anélkül, hogy elfáradna. Az egységek biztonsági kapcsolóval is rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy minden sűrített levegős egyenes csiszoló különösen magas szintű biztonságot nyújt. A köszörűgép kipufogógázt egy szabadon forgatható kipufogógázszűrőn keresztül bocsátja ki, ami biztosítja a mesterember biztonságát. Az egyenes köszörűgépek kenéséről beépített mini kazánok gondoskodnak, amelyek folyamatosan kenőolajjal látják el a szerszámokat. Ezzel az automatikus olajozással a gyártók jelentősen megnövelik e szerszámok élettartamát.

A modern pneumatikus egyenescsiszoló forgási sebességét a mesterember egy könnyen hozzáférhető vezérlőtárcsán keresztül egyedileg beállíthatja. Ez azt jelenti, hogy a szakember bármikor a saját igényeihez igazíthatja a légcsiszoló teljesítményét. A számos cserélhető tartozékkal kombinálva a kézműves egy igazi multifunkcionális szerszámot tart a kezében az egyenescsiszolóval. A szerszámok rendkívül tartósak, ami a modern egyenescsiszolót ideális professzionális használatra alkalmassá teszi. Az alacsony beszerzési ár és a könnyű kezelhetőség miatt azonban a sűrített levegős egyenescsiszolók alkalmasak a hobbiműhelyben való használatra is. Ma már a szakemberek és a hobbisták pontosan tudják, hogy az olyan sűrített levegős szerszámok, mint az egyenes csiszoló vagy a pneumatikus lemezvágó, milyen előnyöket kínálnak. Ezekkel a szerszámokkal a könnyű kezelhetőség és a nagy teljesítmény találkozik a magas biztonsági előírásokkal és a rugalmas alkalmazási lehetőségekkel.