Kötélcsigák

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 4 az 4 termék

A szűrésre nincs találat!

A kötélcsigával jelentősen megnövelheti a kábelhúzás hatékonyságát, és a legnehezebb terheket is könnyedén emelheti és mozgathatja. A közélcsigák nélkülözhetetlenek számos iparágban és a logisztika területén. Ebben az átfogó kategóriában számos kötélcsigát talál különböző jellemzőkkel rendelkező acélkábelekhez. Ezek a jellemzők a teherbírásra és a maximális lehetséges kötélvastagságra vonatkoznak.

A szíjtárcsa a kötélcsiga legfontosabb eleme

A kiváló minőségű csiga gép jelentős segítséget nyújt a kábelhúzáshoz minden szakember számára. A megfelelő görgővel a szakemberek megduplázhatják a csörlők hatékonyságát, így még rendkívül nehéz terheket is képesek kis erőkifejtéssel felemelni és mozgatni. A kötélcsigák kézi csörlőkkel vagy elektromos csörlőkkel kombinálva használhatók. Az acélkábel a gördülékeny és stabil görgőn halad keresztül, amely a mennyezetre vagy a falra rögzíthető. Még egy kis görgő is hatalmas teherbírást kínál, amely modelltől függően akár 4000 kg vagy több is lehet. A kötélcsiga csörlőhöz alapvetően két kábelvezetővel felszerelt forgó tárcsából és egy stabil konzolból áll a tárcsákhoz. A forgó tárcsák egyetlen kézmozdulattal egymással szemben mozgathatók az acélkábel kényelmes behelyezéséhez.

A kötélcsiga előnyei:

  • még a nehéz terhek is könnyedén mozgathatók
  • az acélkábel egyszerűen behelyezhető az egymással szemben mozgatható forgó tárcsák segítségével
  • a sima futású görgők ideális erőátvitelt garantálnak

Miután az acélkábel a csigában van, a kötélcsiga optimális erőátvitelt biztosít, amint meghúzza a csörlő kábelét. A görgők simán futnak az optimális funkcionalitás érdekében.

Kiváló minőségű kötélcsigák erdészeti, ipari és kereskedelmi használatra

A kötélcsigák számára a legfontosabb kritérium kétségtelenül a csörlő terelőtárcsájának stabilitása. A szakemberek csak akkor tudnak biztonságosan és kényelmesen dolgozni 12 V csörlőikkel, ha a kötélcsiga robusztus, tartós és stabil. Annak érdekében, hogy a kötélcsigák ezeknek a fontos kritériumoknak korlátlanul eleget tudjanak tenni, a gyártók kizárólag a legmagasabb színvonalú anyagokat használják fel. Az ismert gyártók kiváló minőségű acélból készítik a professzionális kötélcsigákat a csörlőkhöz Az acélgörgő egyértelmű előnye, hogy rendkívül ellenálló és robusztus. Továbbá az acél korrózióálló, ami azt jelenti, hogy a kötélcsigák nedves környezetben is gond nélkül használhatók.

A másik fontos kritérium a tárcsa könnyű mozgása. A görgők még folyamatos intenzív igénybevétel esetén is könnyen gurulnak. A görgők kidolgozása rendkívül precíz. A folyamatos minőségellenőrzés garantálja a magas minőségi színvonalat minden kötélcsiga esetén, legyen az kicsi vagy nagy. Végül, de nem utolsósorban a modern görgők mérete rendkívül kompakt. A modern görgők kicsik, kézre állnak és könnyen összeszerelhetők. Az a szakember, aki kiváló minőségű kötélcsigát vagy kötélcsiga kereket keres, itt garantáltan megtalálja a megfelelő modellt, amely pontosan megfelel az igényeinek.