Trustpilot

Konyhai polcok

Inspirálódjon az expondo blogjával!

A Royal Catering professzionális és praktikus rozsdamentes acél polcai kiváló anyagminőséggel és különösen stabil konstrukcióval rendelkeznek. A rozsdamentes acél polcok az eszközök széles választékának tárolására alkalmasak, ahol a higiénikus tárolás különösen fontos. Ez azt jelenti, hogy a konyhai redszerezők étkezdékben, nagykonyhákban, büfékben, laboratóriumokban és hűtőházakban is használhatók. A Royal Catering megbízható partner a gyorséttermi kellékek terén, és mostantól kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, praktikus vendéglátóipari polcokat is kínál. Ismerje meg az Expondo webáruház széles termékválasztékát, és rendelje meg a praktikus rozsdamentes konyhai polcokat még ma.

 

Hol vegyek konyhai polcot?

A professzionális rozsdamentes acél polcok fontos részét képezik minden szervezett konyhának, étkezdének vagy hentesüzletnek, és a kórházakban is elengedhetetlen higiénikus tárolóhelyet jelentenek. A Royal Catering a kiváló minőségű rozsdamentes acélbútorok mellett megbízható gyártó, amely a konyhai berendezések és főzőeszközök széles választékával rendelkezik. A praktikus rozsdamentes acél polcok optimális megoldást jelentenek a tárolóhely higiénikus körülmények közötti fenntartására. A Royal Catering rozsdamentes acélból készült polcával áttekinthetően és helytakarékosan tárolhatja a konyhai eszközöket, valamint a főzőgépeket. A polcok kiváló anyagminősége és professzionális kivitelezése különösen nagy terhelhetőséget tesz lehetővé, és így maximális tárolóhelyet biztosít. A rozsdamentes acél polcok kifinomult kialakítása növeli a tartósságot, és garantálja a hosszú évekig tartó használatot. Az anyag különösen sima felületének köszönhetően a rozsdamentes acél polcok tisztítása különösen egyszerű, a boltokban kapható, egyszerű zsíroldó tisztítószerekkel. Ha a felületen különösen makacs szennyeződések és lerakódások halmozódtak fel, ajánlott dörzsölő szivacsot használni, amely körkörös mozdulatokkal és nyomás hatására még a szilárdan tapadó szennyeződésrészecskéket is fellazítja. A polcokat az összes szükséges csavarral és alkatrésszel együtt szállítjuk, így az összeszerelés gyerekjáték és rövid idő alatt elvégezhető. A Royal Catering a kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült polcok praktikus választékán kívül kínál hozzá illő szervízkocsikat és higiéniai termékeket, például mosdókat is. Ezáltal konyhája egységes kialakítást kap, maximális munkakomfort mellett.

Professzionális konyhapolcok kiváló minőségben, elfogadható áron

Mivel a konyhák, étkezdék, raktárak, hűtőkamrák és laboratóriumok professzionális felszerelése különösen költségigényes beszerzés lehet, az Expondo kiváló minőségű, professzionális vendéglátóipari termékeket kínál elfogadható áron. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy szorosan együttműködjünk a Royal Catering gyártóval, és kivételes ár-érték arányt kínáljunk. A Royal Catering a vendéglátóiparban a kiváló minőségű termékek megbízható és elismert gyártójának számít. Az expondo webáruházában rozsdamentes acél polcokat, valamint termékeik széles választékát találja a gyros késektől a csontfűrészekig. A hosszú élettartamú, tartós termékek kombinációja magas funkcionalitással és elfogadható áron így megfelelő partnerré válik. Mivel a professzionális konyhák felszerelése különösen költségigényes beruházás lehet, a Royal Catering konyhabútorával különösen gazdaságos döntést hozhat. Ha a különféle vendéglátóipari bútorok mellett konyhai felszerelésre is szüksége van, például fritőzre, különböző grillekre vagy hűtőszekrényekre, az Expondo az Ön boltja. Ismerje meg termékkínálatunkat, és szerelje fel konyháját professzionális bútorokkal és konyhai berendezésekkel kedvező áron.