Konyhai robotgépek

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 15 az 15 termék

A szűrésre nincs találat!

Egy kiváló minőségű konyhai robotgép nélkülözhetetlen minden olyan éttermi vállalkozás számára, amely ízletes süteményeket szeretne felszolgálni vendégeinek. Egy ilyen típusú konyhai készülék nemcsak a süteménytészta gyors és professzionális elkészítését teszi lehetővé. A megfelelő tartozékokkal az éttermi vállalkozások ízletes mártásokat és leveseket is készíthetnek egy korszerű dagasztógéppel. Még a tejszínhab felverése sem jelent többé problémát az Expondo kínálatából származó konyhai készülékkel. Egy vendéglátóipari vállalkozás, amely professzionális konyhai robotgépet szeretne vásárolni, garantáltan megtalálja ebben a kategóriában, amit keres.

Milyen előnyei vannak egy professzionális dagasztógépnek?

Egy professzionális konyhaigép kiváló funkciókat kínál. Mindenekelőtt egy ilyen készüléket a vendéglátóipari kellékek részlegéből a tészta gyúrására használnak. Az ebbe a kategóriába tartozó készülékek tehát lehetőséget nyújtanak arra, hogy pillanatok alatt finom süteményeket vagy pitéket és friss kenyeret süthessen. Ezen túlmenően számos ilyen készüléket professzionális konyhákban is lehet használni ízletes mártások vagy levesek elkészítésére. Egyes modern professzionális konyhai gépek különböző sebességfokozatokat kínálnak erre a célra. Sok ilyen készülékhez különböző keverő és dagasztó tartozékok tartoznak. Ilyen tartozék például a tésztakampó, a habverő és a keverőpenge. A kívánt alkalmazástól függően az élelmiszer-feldolgozó néhány egyszerű lépéssel átalakítható és beállítható. Az állítható készülékek keverési sebessége egy forgókapcsolóval állítható. Ahhoz, hogy nagyobb mennyiségű tésztát tudjon keverni, a professzionális tésztakeverő nagy teljesítménnyel rendelkezik.

A dagasztógép előnyei: nagy teljesítmény rugalmas és kényelmes használat Tartós minőség és hosszú élettartam nagy kapacitású keverőtál

Egy nagy teljesítményű dagasztógéppel minden professzionális konyhában optimalizálhatók a folyamatok. Nem véletlen, hogy ezek a készülékek ma már alapfelszereltségnek számítanak a vendéglátóiparban. Egy vendéglátóipari vállalkozás, amely jó minőségű dagasztógépet szeretne vásárolni elfogadható áron, garantáltan megtalálja az ideális készüléket ebben a kategóriában.

Konyhai robotgép a vendéglátóipar számára - tartósság, teljesítmény és megbízhatóság

A professzionális használatra tervezett konyhai készülékeket három alapvető tulajdonság jellemzi: nagy tartósság, nagy teljesítmény és korlátlan megbízhatóság. Ez a három nélkülözhetetlen tulajdonság teszi ezeket a készülékeket pótolhatatlan segítőtársakká a vendéglátóipari létesítmények hektikus konyhai műveleteiben. Sok professzionális konyhai készülékhez hasonlóan a konyhai gépek ma már műanyagból vagy rozsdamentes acélból készülnek. A rozsdamentes acél és a műanyag robusztus, rozsdamentes, higiénikus és különösen szemkímélő. Minden konyhai robotgép belsejében egy nagy teljesítményű elektromos motor végzi fontos munkáját. A készülékek nagyfokú megbízhatóságát a legmodernebb technológia segítségével érik el. A professzionális gépeknél a funkcionalitás és a rugalmasság különösen vonzó dizájnnal találkozik. Mivel a higiénia nagy jelentőséggel bír egy éttermi konyhában, ezek a készülékek kizárólag olyan anyagokból és egyedi alkatrészekből készülnek, amelyek könnyen és alaposan tisztíthatók. Ez a körülmény vonatkozik magukra a készülékekre, valamint a tartozékokra és a keverőtálra is.

A vendéglátóipari vállalkozás méretétől függően a napi konyhai rutin során megfelelő mennyiségű tésztát, szószt vagy tejszínt kell gyúrni, keverni vagy felverni. Ezért a neves gyártók ma már különböző méretű konyhai gépeket kínálnak a keverőtál megfelelő kapacitásával. Az élelmiszer-feldolgozót vásárolni kívánó vendéglátóipari vállalkozásnak ezért előre meg kell határoznia, hogy a jövőben milyen mennyiségeket kívánnak előállítani az új készülékkel.