Láncos emelők

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 4 az 4 termék

A szűrésre nincs találat!

Nehéz terheket kell emelnie építkezéseken, szállítási útvonalakon, a műhelyben vagy a költözés során? Láncos emelőink hatékony segítséget nyújtanak Önnek bármilyen probléma esetén. A láncos emelőkkel akár több tonnányi súly is könnyedén emelhető mechanikusan, így rengeteg munkát takaríthat meg és megelőzheti a hátfájást. Csörlőink segítségével a nehéz terhek emelése már a múlté! Fedezze fel széles termékkínálatunkat itt!

expondo – a csörlős emelők szakértője

Legyen szó láncos emelőkről vagy más típusú csörlőről – nálunk garantáltan megtalálja a megfelelő eszközt. Szerszámaink és készülékeink kínálatát folyamatosan bővítjük, így kiváló minőségű termékeink több éves fejlesztés és tapasztalat eredményei. Most csörlők fantasztikus választékát kínáljuk Önnek. Webáruházunkban a láncos emelőkön kívül nagy teljesítményű, gyakran járművek vontatására használtfutómacskákat vagy erős racsnis emelőket és drótköteles emelőket is talál. Láncos emelőinket magas színvonalú konstrukció jellemzi, így rendkívül tartósak. Haladóműveink kiváló minőségű acélból készültek, vagyis robusztusak és stabilak, valamint tökéletesen megfelelnek a nehéz terhek biztonságos emelésére. Az egyik legnagyobb előny: láncos emelőink kiegészítő energiaforrások, például akkumulátorok vagy újratölthető akkumulátorok nélkül működnek. A kézi emelők mechanikusan, emberi erővel működtethetők. Ami elsőre megerőltetőnek hangzik, az még nagy terhelés esetén sem probléma, mivel az ideálisan egymáshoz illeszkedő görgők biztosítják a vonóerő lehető leghatékonyabb átvitelét, amely megkönnyíti a több tonnás súlyú tárgyak emelését is. A teherbírás az adott modelltől függ.

Emelőláncok minden igényre

Akár műhelyébe, az ipari szektorba, vagy privát használatra keres kézi láncos emelőt a nehéz terhek emelésére nálunk megtalálja a saját elképzeléseinek megfelelő modellt. Nagy rönkök, nehéz dobozok, bútorok, járműalkatrészek... A szállítandó tárgyak listája szinte végtelen. Láncos emelőink praktikus rögzítőhoroggal vannak felszerelve, amely lehetővé teszi szinte bármilyen tárgy felemelését. Akárcsakforrasztópákáink és lemezvágóink esetén, láncos emelőink tervezése során szintén nagy hangsúlyt helyeztünk a termékek kis súlyára, hogy a szállítás és a munka a lehető legegyszerűbb legyen. A kívánt kötélhossz függvényében kétszámjegyű magassági méterek is elérhetők így. A láncos emelő praktikus költözéshez vagy építkezésekre, és kíméli a szervezetet is, mivel a kétkezi munkavégzés sokszor hátproblémákat okoz. Láncos emelőink segítségével ez azonban elkerülhető. Egyszerű húzással a tárgyak felfelé mozogathatók, és a húzást bármikor megszakíthatja. Az eszközök automatikusan blokkolják a láncot, amikor elengedi azt. Láncos emelőink saját márkánk, a Steinberg Systems kiváló minőségű szerszámai és készülékei kínálatába tartoznak. Győződjön meg Ön is a kiváló minőségről, és válassza a legjobb ár-érték arányt.