Melegentartók

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 16 az 16 termék

A szűrésre nincs találat!

A konyhai munka során az ételek melegen tartása nem gyerekjáték! Amikor órákat fektetett a menü tökéletesítésébe és minden egyes étel ízletes elkészítésébe, nem szeretné, ha az utolsó körben elrontaná valami azt. Szerencsére rengeteg módja van az ételek melegen tartásának anélkül, hogy az íz vagy az állag rovására menne, többek között a Bartscher élelmiszeripari szakértőinek étel melegentartó lámpa. Ezek a fűtőberendezések teljes választékában megtalálható fűtőberendezések kifejezetten arra szolgálnak, hogy melegen tartsák a forró ételeket tálalás előtt, így nem csak minden elkészített étel minőségét biztosítják, de értékes perceket nyerhetnek a konyhában a további ételek és köretek elkészítésére.

Válasszon étel melegentartót: Nagy teljesítményű melegentartó eszköz az ételek melegen tartásához

- Melegen tartja a tálalt ételeket - Jobb időbeosztás a konyhában - Betartja az egészségügyi és biztonsági előírásokat - Könnyen tisztítható - A szerelt lábak külön kaphatók - Strapabíró és könnyű súlyú

Egy professzionális konyhában az idő a legjobb barátja és az ellensége. Sajnos a szakácsnak az is kötelessége, hogy harcoljon az idővel - ügyelve arra, hogy az ételek időben elkészüljenek, semmi ne égjen meg, és az ételek ne hűljenek ki. A vendéglátóipari kellékek teljes választékából származó melegentartó lámpával az ételek melegen tartása többé nem jelent kihívást. A 110KW teljesítményű, nagy teljesítményű melegentartó lámpát kifejezetten arra tervezték, hogy melegen tartsa a tálalt ételeket anélkül, hogy kiszáradnának vagy elveszítenék az ízüket. Ez nem csak azt jelenti, hogy az ételek csípőmelegen és ízgazdagon kerülnek tálalásra, hanem értékes plusz időt is biztosít Önnek, hogy befejezze a többi étel tálalását, és másodpercre pontosan összehangolja a kiszolgálást, ami nemcsak a szakácsok, hanem a felszolgáló személyzet számára is előnyös. Természetesen a hőmérséklet-szabályozás fenntartása a baktériumok terjedése ellen is segít, így biztosítva az ételek biztonságát és étterme betartja a biztonsági előírásokat. A Bartscher melegentartó lámpa minden kereskedelmi konyhában, például éttermekben, kávézókban, ételkocsikban és pékségekben is használható. A nagy teljesítményű melegentartó lámpa bármilyen étterembe beépíthető, a nagy teljesítményű melegentartó lámpa állandóan rögzíthető vagy négy stabil lábra szerelhető (külön megvásárolható). Az olyan strapabíró anyagokból, mint a rozsdamentes acél, a króm és a nikkel, készült higiénikus infravörös fűtőtest masszív, könnyen tisztítható és figyelemre méltóan könnyű (5 kg), így könnyen szállítható.

Forró vagy hideg, szabályozza a hőmérsékletet melegentartó edényekkel

- Hőmérsékletszabályozó berendezések - Világszerte megbízható márkák - Szigetelt izotermikus tárolók - Kompakt ételmelegítő tálcák - Higiénikus büféasztalok - Kereskedelmi hűtőszekrények kiállításra és tárolásra

Egy professzionális konyhában a hőmérséklet-szabályozás fontos, a nap minden percében. Ez gyors működésű főzőberendezéseket, hatékony display bútorokat és minőségi hűtőberendezéseket jelent. Az Expondónál a Royal Catering és a Bartscher élelmiszeripari szakértőire bízzuk az ilyen kihívások kezelését. A szállítás vagy tárolás során a hőmérséklet rögzítése érdekében izotermikus tárolóinkat erősen szigetelt, duplafalú rozsdamentes acélból építjük, és biztonságos zárakkal látjuk el őket. Ideálisak a mozgásban lévő vendéglátósok számára, és 35 literes kapacitásig széles választékból választhat. Ha könnyen használható megoldást szeretne találni a tányérok melegen tartására a felszolgálás előtti percekben, vizsgálja meg ételmelegítő tálcáinkat is. Ezek könnyen telepíthetők és használhatók bármilyen konyhai helyiségben - egyszerűen csak csatlakoztassa és mehet! A szobahőmérsékletű élelmiszerek, például kenyerek és sütemények számára büfévitrinjeink választéka stílusosan mutat meg minden ételt, miközben megvédi azokat a levegőben lévő potenciális szennyeződésektől. Azok számára, akik a szabadban, a piacokon és vásárokon küzdenek az elemekkel, piaci felszerelésekből álló kínálatunkban számos ötletes eszköz található a pop-corn gépektől a kreppkészítőkig. Természetesen, amikor a hőmérséklet-szabályozásról beszélünk, ugyanilyen fontos, hogy jó minőségű hűtőszekrényekbe és fagyasztókba fektessünk be. Kereskedelmi hűtőszekrényeink teljes választékában kiváló hűtőegységeket talál a konyhába. Meleg vagy hideg, győződjön meg róla, hogy a hőmérséklet-szabályozásról gondoskodik konyhájában. A konyhán kívüli üzleti igényeihez ne feledje, hogy ipari berendezések és professzionális szerszámok széles választékát is tartjuk, beleértve a vízelvezető eszközöket és az elektromos szerszámokat.