Akciós

Tétel: EX10062352

|

Modell: MSW-AVR DG750 EURO5

Aggregátor - 1650 / 4600 W - 12,5 l - 230/400 V - mobil - AVR - Euro 5

472 990,00 Ft 507 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy teljesítményű – 1650 / 4600 W vagy 5.75 kVA maximális teljesítménnyel
  • mobil – fogantyúval és kerekekkel a könnyű szállítás érdekében
  • rugalmas – a három, 230/400 V AC és 12 V DC aljzaton keresztül egyszerre több gépet is működtethet
  • tartós – a kiváló minőségű anyagoknak és a robusztus konstrukciónak köszönhetően
  • biztonságos – a hatékony léghűtésnek és a túlterhelés elleni védelemnek köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Dízel vészhelyzeti aggregátor 5.75 kVA maximális teljesítménnyel

Hirtelen elmegy az áram. Most mi legyen? Amikor egy áramszünet miatt minden leáll, az MSW diesel aggregátora fényt visz a sötétbe. A vészhelyzeti áramfejlesztő generátor biztosítja a szükséges áramot, amelyről az erőteljes, 4 ütemű dízelmotor gondoskodik. Nézzen szembe higgadtan a kihívásokkal, és szerelje fel műhelyét vagy otthonát az áramfejlesztő aggregátorral.

Nagy teljesítmény alacsony fogyasztással: az Ön áramfejlesztője az MSW-től

A diesel áramfejlesztőnek nagyon kevés üzemanyagra van szüksége 1 kW előállításához. Az áramgenerátor 1650 / 4600 W teljesítménnyel működik. A három aljzatnak (230/400 V és 12 V) köszönhetően a házi áramfejlesztővel számos különböző gépet üzemeltethet – akár párhuzamosan is. A diesel aggregátor ideális otthoni és irodai használatra, valamint kempingezéshez, hajókra vagy vészhelyzeti alkalmazásra az ipari szektorban.

A diesel aggregátort egy elektronikus indítóval kapcsolhatja be. Meg szeretné tekinteni a feszültségadatokat? Nem probléma. Működés közben minden beállítást leolvashat a kijelzőről – természetesen valós időben. Az áramgenerátor 94 dB hangerővel működik.

Az áramfejlesztő aggregátort biztonságos és jól átgondolt konstrukció jellemzi. A hatékony léghűtés megvédi a motort a túlmelegedéstől. A túlterhelés elleni védelem megakadályozza a motor károsodását, ha az túlmelegszik. A vészhelyzeti áramfejlesztő a max. 12,5 mm átmérőjű szilárd idegen testek ellen is védve van.

Elektromos áramra van szüksége építési projektjéhez, ahol nem áll rendelkezésre elektromos áram? Akkor a diesel aggregátor tökéletes megoldás! Akár csővezetékeket épít, akár hegesztési munkákat végez, a praktikus fogantyúknak és kerekeknek köszönhetően a kompakt aggregátor könnyen a kívánt helyre mozgatható. A nagy tartály hosszú áramellátást garantál még nagy terhelés mellett is. Az MSW diesel vészhelyzeti áramfejlesztőjében bármilyen bevetés során megbízhat.

MŰSZAKI ADATOK