Tétel: EX10061176

|

Modell: MSW-PN-100

Állítható csősatu - Ø 51 mm - 0 - 60°

32 490,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • állítható - fúrási szög 0 és 60° között állítható
  • stabil - robusztus és tartós szerkezet 15 mm vastag acél kerettel
  • sokoldalú - az adapternek köszönhetően 12,7 – 15,9 mm között lévő átmérőjű lyukfűrészek használhatók
  • kompakt – működtetés bármilyen megszokott ½”-os csatlakozással rendelkező fúrógéppel
  • egyszerű – csősatu probléma mentes beszerelése egy satuba

TERMÉK LEÍRÁSA

Csősatu lyukak és mélyedések másodpercek alatt történő megfúrásához

Az MSW, a kézi szerszámok szakértője, MSW-PN-100 csősatuja ideális segítő csőbe való mélyedések vágásakor. Csak ezután lehet hegesztéssel vagy más technikákkal ezeket a csöveket csatlakoztatni. Ezáltal az acélkeretek pontos gyártása ugyanúgy lehetséges mint a korlátok és a versenyautó ketreceké is.

Egyszerű és pontos! Csősatu az MSW kéziszerszámai közül

Csövek vágásakor egy különös kihívást jelentenek a szögben megdöntött vágások, amelyeknek pontosan illeszkedniük kell a csatlakozásoknál. A csősatu segítségével a fúrófejet pontosan beállíthatja 0 és 60°-os szög között, ezáltal pontos csatlakozásokat hozhat létre. Ehhez az eszköz egy jól látható szög-skálával rendelkezik, amely 1°-os szöglépésekkel rendelkezik.

A kényelmes használat érdekében a csősatu egy állítható 2 tengelyes szorítóval rendelkezik. Az első tengelyen a egy maximum 51 mm-es átmérővel rendelkező cső biztonságosan megfogatható. A második tengely egy mozgatható tüskével van felszerelve, amelyhez a fúró fogatható meg. A skála segítségével a fúrófej a kívánt szögben tolható a csőnek. A tüske egy ½”-os csatlakozás segítségével csatlakoztatható egy külső fúrógéphez. Az orsóadapterrel használhat 12,7 és 15,9 mm között lévő átmérővel rendelkező magfúrófejeket. Fontos: A lyukfűrészek, akárcsak a fúrógép nem a szállítási csomag része!

A csősatu lenyűgöz stabil és tartós acélkialakításával, amely egy 15 mm vastag vázra támaszkodik. A csősatu előkészítéséhez ezt csak egy satuba kell befogni. A megmunkált csövek lyukfűrésztől függően acélból, alumíniumból, rézből vagy sárgarézből is lehetnek.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK