Új

Tétel: EX10062405

|

Modell: MSW-POWER 600A

Áramfejlesztő napelemmel - 4 x USB - gyorstöltés 18 W - 1 x USB C - 5 x DC - AC 100 - 240 V, 200/300 W

250 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • kompatibilis – 4 USB csatlakozó, 1 USB-C csatlakozó, 5 DC és 1 AC csatlakozó
  • nagy teljesítményű – a 220 Wh kapacitású, kiváló minőségű lítium-ion akkumulátor töltése tápegységen vagy napelemeken keresztül történik (nem tartozék)
  • praktikus – összecsukható napelemmel az akkumulátor költséghatékony és mobil töltéséhez
  • biztonságos – védelmet nyújt a rövidzárlat, a túláram és a túlfeszültség, a túlterhelés, a túlmelegedés és az alacsony feszültség ellen
  • átlátható – az LCD kijelző áttekintést nyújt az USB, DC és AC kimenetekről, a DC bemenetről és az akkumulátor töltöttségéről

TERMÉK LEÍRÁSA

Rugalmas áramfejlesztő napelemmel és USB, USB-C, DC és AC csatlakozókkal

Milyen elektromos készüléke van? Az MSW áramfejlesztőjével hatékonyan töltheti elektromos eszközeit. Legyen szó USB-ről, USB-C-ről, DC-ről vagy AC-ról, a power station bármilyen csatlakozáson keresztül megbízhatóan látja el eszközeit egyenárammal vagy váltóárammal. Akár kempingezésről, akár vészhelyzetről van szó, a nagy teljesítményű akkumulátort rugalmasan használhatja áramforrásként. Használja a mellékelt napelemet a töltéshez, bárhol is van. Ha pedig sötét van, használja a beépített LED-es flashlightot fényforrásként vagy zseblámpaként.

Hordozható power station az MSW-től

A power station segítségével elektronikai eszközei mindig optimálisan csatlakoztathatók. Az eszközök normál töltéséhez egy USB csatlakozót használhat, az egyik USB csatlakozó pedig gyorstöltési funkciót kínál 5–9 V-os és maximum 18 W-os teljesítménnyel. Ezen kívül egy nagy teljesítményű USB-C csatlakozó áll rendelkezésre, 5 illetve illetve 9 V-tal. Vagy használja a három 3,5 mm-es DC csatlakozót, amelyek maximum 15 A-t adnak le 9-12,6 V feszültség mellett. A 110–240 V feszültségű és 200/300 W teljesítményű váltóáramú csatlakozást bárhol használhatja a világon.

A tápegységben található kiváló minőségű 222 Wh kapacitású lítium-ion akkumulátor biztosítja az eszközeihez szükséges energiát. Az akkumulátort egy hálózati adapterrel vagy napelemmel töltheti fel 100%-ra. Az LCD kijelző segítségével bármikor tájékozódhat a töltési állapotról, valamint a kimenetek töltési teljesítményéről, és beállíthatja az összes paramétert. A napelem 4 részből áll, amelyeket összecsukva könnyedén szállíthat. Mindegyik 30 W teljesítményt nyújt (18 V / 1,67 A), és 3 USB-kimeneten (2 x 5 V, 3 A; 1 x Quick Charge 12 V, 2 A) vagy egy egyenáramú kimeneten (18 V / 5 A) keresztül csatlakoztathatja őket az áramfejlesztőhöz vagy más eszközökhöz.

A lítium-ion akkumulátor karbantartásmentes, biztonságos és környezetbarát. A hordozható áramfejlesztő használatát a túl- és alulterhelés-kezelés teszi még biztonságosabbá, amely megvédi a készüléket a rövidzárlattól, a túl- és aluláramtól, a túl- és alulfeszültségtől, valamint a túlterheléstől és a túlmelegedéstől.

MŰSZAKI ADATOK