Akciós
(1) értékelés

Tétel: EX10061608

|

Modell: MSW-CRF40-50W

Autós hűtő - 39 L - -20–20 °C - 12/24 (DC) / AC-adapter V (DC)

166 990,00 Ft 200 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy mobilitás – a kompakt méretének és a csatlakozásnak köszönhetően 12/24 V (DC) autó akkumulátorhoz, valamint fogantyúkkal
  • multifunkcionális – megfelelő hűtőszekrényként vagy fagyasztott élelmiszerek szállítására
  • hatékony – 50 W-os teljesítményével a hűtő -20–20 ° C hőmérséklet-tartományban hűt
  • tágas – 39 l-es tárhellyel
  • egyszerű – intuitív kezelés a megvilágított kezelőpanelen keresztül

TERMÉK LEÍRÁSA

Hordozható autós hűtő fagyasztó funkcióval

Az MSW-CRF40-50W autós hűtő segítségével jól felkészülten vághat neki a hosszú utaknak. Akár hideg italokról, friss élelmiszerről, fagyasztott áruról, vagy gyógyszerekről, például inzulinról vagy érzékeny kozmetikumokról van szó: a tágas, mégis kompakt autó hűtőben megfelelően tárolhatja és tarthatja állandó hőmérsékleten az árucikkeket autójában, teherautójában vagy lakókocsijában a 2/24 V-os csatlakozáson (DC) vagy egy váltakozó áramú adapteren keresztül.

Több, mint autós hűtőláda

A -20–20 °C hőmérséklet-tartománynak köszönhetően az autós hűtőláda nemcsak hűvös italok, hanem fagylaltok vagy fagyasztott élelmiszerek szállítására is alkalmas. A 39 l-es belső tér rengeteg helyet kínál, és felülről helyezhetők bele az élelmiszerek, így Ön helyet takaríthat meg.

50 W-os teljesítményével a hűtő autóba hatékonyan és megbízhatóan működik. A kívánt hőmérséklet egyszerűen állítható be a megvilágított kezelőpanelen keresztül, amelyet a szilárd tömítés energiahatékony módon tart fent.

A 570 x 360 x 450 mm-es ház horganyzott vaslemezből van, vagyis renkívül ellenálló a külső hatásokkal szemben. A kiváló minőségű anyagok és a modern design kombinációja garantálja a mini autós hűtő egyszerű tisztítását és hosszú élettartamát.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


3.0

1 értékelés alapján

08.02.2023

die Verarbeitung der Kühlbox überzeugt nicht ganz, dennoch für den Preis ganz OK. Schade nur, dass es kein wirkliches Manual dazu gibt (der Link auf das erwähnte Benutzermanual funktioniert leider nicht und auf Anfrage habe ich bisher auch kein weiteres Manual erhalten. Die dem Gerät beigelegte "Anleitung" ist nur eine technische Beschreibung ohne zu erklären, wie das Gerät zu bedienen wäre)