B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20061689

|

Modell: MSW-MOE-G-1.5

B-termék Hajómotor - 1,5 LE

84 890,00 Ft 106 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • erős – 1,5 LE motorteljesítmény a megfelelő hajómeghajtás érdekében
  • hatékony – egyszerűen és gyorsan rögzíthető a csónakhoz
  • praktikus – 360°-ban forgatható fogantyú zárral
  • hosszú működési idő – a 0,65 l-es tartálytérfogatnak köszönhetően
  • erőteljes – gyors meghajtás 6500 fordulat/perc sebességgel

TERMÉK LEÍRÁSA

Hajómotor az MSW-től a hajójához!

Ha hajójába új motorra vagy meghajtásra van szüksége, akkor az MSW-MOE-G-1.5 az MSW-től ideális választás az Ön számára! Abszolút erő, kiváló minőség, tartós anyagok és hosszú hajózási idő. A hajómotor a ötvözi egy kifogástalan motor összes előnyét és lenyűgözően néz ki!

Abszolút erő a hajó motornak köszönhetően!

A 4 ütemű hajómotor motorteljesítménye 1,5 LE, illetve 1 kW. A 6500 fordulat/perc forgási sebesség és a 37.68 ccm lökettérfogat gondoskodik a nagy teljesítményről és a sebességről. A léghűtésnek köszönhetően a hajó motor hosszú időn keresztül működtethető túlmelegedés nélkül.

0,65 l tartálytérfogat garantálja a hosszú vezetési élményt, mialatt a motor gond nélkül kezelhető egy kézzel. A motor könnyen irányítható a zárral ellátott 360°-ban forgatható foganytú segítségével. A fogantyú hossza 550 mm, és a motor manuálisan indítható.

A műanyagnak és az alumíniumötvözetnek köszönhetően a hajómotor kiváló minőségű, hosszú életű, és modern design magas színvonalú megjelenést kölcsönöz hajójának. A hajó motort biztonsági zár védi a lopás ellen. A motor könnyen összeszerelhető.

MŰSZAKI ADATOK